Grindeanu va contesta excluderea sa din PSD la Comisia de Etica din partid. Cine e presedintele comisiei

Joi, 27 Iulie 2017, ora 18:47 4159 citiri
Foto: Facebook / Sorin Grindeanu (Arhiva)

Fostul premier Sorin Grindeanu a anuntat ca va contesta excluderea sa din PSD la Comisia de Etica din partid. Aceasta este condusa de fostul sau subaltern din Guvern Florin Iordache, cu care Grindeanu nu se intelege tocmai bine.

Cei doi au avut dispute in contextul promovarii controversatei Ordonante de Urgenta 13, care a scos sute de mii de romani in strada si care a dus la demisia lui Florin Iordache din guvern.

Pe de alta parte, Iordache este cunoscut ca un membru disciplinat si loial al taberei Dragnea din PSD, prin urmare este usor de anticipat ce sanse are Sorin Grindeanu sa anuleze excluderea sa de catre Comitetul Executiv, excludere pe care el continua sa o considere ca fiind nestatutara.

De altfel, fostul premier si lider al PSD Timis a si anuntant ca daca verdictul comisiei va fi unul nefavorabil, se va adresa instantei, nedorind sa paraseasca un partid in care este membru de peste 20 de ani.

Decisa in urma cu mai bine de o luna de conducerea centrala a partidului, excluderea din PSD a lui Sorin Grindeanu nu a fost inca finalizata oficial, pentru ca organizatia de Timis il sustine in continuare. Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a fost mandatat de conducere ca saptamana asta sa linisteasca apele in filiala Timis si sa rezolve definitiv problema Grindeanu, ceea ce nu s-a intamplat.

Dupa discutiile purtate in Timis, Marian Neacsu a declarat, marti, ca a fost informat despre faptul ca Sorin Grindeanu va contesta masura excluderii din PSD, mentionand totodata ca o astfel de contestatie nu a fost pana acum depusa la nivel central, conform Mediafax.

Termenul limita ar fi ziua de vineri, informeaza deBanat.ro

Citeste mai multe despre:

C.B.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News