Grindeanu spune ca excluderea sa nu a fost dusa la capat. PSD ii transmite ca sigur nu mai e in partid

Sambata, 17 Iunie 2017, ora 17:17 3129 citiri
Foto: Arhiva/Hepta.ro

Premierul Sorin Grindeanu spune ca social-democratii de la centru nu au transmis decizia de excludere a sa si catre organizatia locala, fapt pe care l-a descoperit sambata cand a incercat sa se reinscrie in partid dar, procedural, a descoperit ca inca era membru.

In replica, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat sambata, ca decizia Comitetului Executiv National cu privire la excluderea lui Grindeanu este statutara, iar organizatia locala din care premierul face parte trebuia doar sa ia act de hotararea conducerii de la centru.

"In Statut lucrurile sunt foarte clare. De la un anumit nivel in sus, Comitetul Executiv National al partidului care este format din liderii tuturor judetelor poate lua o astfel de decizie. E statutara, nu e prima data. El, la randul lui, cand era presedinte de judet, a participat la vot de genul asta la excluderea lui Zgonea. Pe tabelul nostru interior, cand a fost exclus Zgonea pentru tradare, una dintre semnaturile la votul cu 'da' este a lui Sorin Grindeanu pe vremea cand era presedinte PSD Timis", a spus Codrin Stefanescu, pentru News.ro.

"Decizia conducerii PSD la nivelul intregii tarii, inclusiv cu cea din Timis, este mai importanta decat decizia organizatiei locale", a completat Codrin Stefanescu.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, sambata, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD Timis, ca "domnii au cam uitat" sa trimita filialei decizia de excludere a sa din partid.

Grindeanu a mai spus ca este, a fost si va ramane membru al PSD, pentru ca nu o sa poata Liviu Dragnea sa il excluda din partid de cate ori se va putea el reinscrie.

Vezi aici declaratia integrala a lui Grindeanu

Vezi si cum a fost primit Grindeanu in Timis

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News