Grindeanu se afla la Palatul Victoria, unde discuta cu premierul Tudose (Surse)

Luni, 04 Septembrie 2017, ora 15:01 3538 citiri
Foto: captura video Digi24 (Arhiva)

Fostul premier Sorin Grindeanu a venit, luni, la Palatul Victoria, unde discuta cu seful Executivului, Mihai Tudose, au declarat surse oficiale pentru News.ro.

Premierul Mihai Tudose a confirmat, in 24 august, la Antena 3, ca fostului prim-ministru Sorin Grindeanu i-a fost propus un post de ambasador, spunand ca a vorbit cu acesta "si la nivel personal, si politic, intr-o echipa de partid", si ca discutiile sunt avansate, iar numirea lui Grindeanu ar fi un "element benefic" pentru tara.

Mihai Tudose a mai declarat ca discutiile cu Grindeanu sunt destul de avansate, acesta fiind asteptat sa se intoarca din concediu cu familia.

"Am vorbit si la nivel personal, si politic, si intr-o echipa de partid. (...) Domnul Grindeanu a fost premierul Romaniei timp de sase luni, cu un bagaj acum de informatii si cu experienta", a declarat Tudose.

El a mai spus ca discutiile cu fostul prim-ministru vor fi definitivate la inceputul lunii septembrie si ca numirea lui Grindeanu intr-un astfel de post ar fi "un element util pentru tara".

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a negat joi ca i-ar fi propus lui Sorin Grindeanu functia de consul sau ambasador in Chisinau: "Nu am facut asa ceva".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News