Suspiciuni privind cartea de matematică scrisă de Sorin Grindeanu. Acuzații din partea matematicianului Sergiu Moroianu VIDEO

Autor: N.G.
Sambata, 18 Decembrie 2021, ora 17:46 14282 citiri
Sorin Grindeanu. Foto Hepta

Matematicianul Sergiu Moroianu, soțul lui Clotilde Armand, îl acuză pe Sorin Grindeanu că își ascunde cartea de matematică pe care ministrul Transporturilor susține că a scris-o împreună cu tatăl său.

Este vorba despre volumul ”Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă”, ce a apărut în CV-ul lui Sorin Grindeanu când acesta era premier.

Un videoclip cu afirmațiile lui Sergiu Moroianu a fost publicat pe pagina de Facebook a primarului Clotilde Armand. Cartea invocată este ”Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă”, pe care Sorin Grindeanu a trecut-o în CV în perioada cât a fost premier.

Un nou caz Florin Roman în Guvernul României. La 5 ani de la declanșarea controversei și la 19 ani de la data apariției, nici un exemplar al cărții lui Sorin Grindeanu nu a putut fi găsit în vreo bibliotecă publică sau pe internet. În spațiul public subzistă o controversă privind una dintre cărțile scrise de viceprim-ministrul Guvernului României și ministru al Transporturilor și Infrastructurii, domnul Sorin Grindeanu, provocând daune de imagine atât statului român cât și comunității matematice.

Sergiu a pregătit un scurt material despre cazul d-lui Grindeanu (acest Florin Roman al PSD-ului) și a lansat o provocare publică ministrului Transporturilor: să doneze un exemplar al cărții sale la Institutul de matematică „Simion Stoilow” al Academiei Române, spre folosul comunității științifice. Vă invit să-l urmăriți”, astfel a prefațat Clotilde Armand materialul video realizat de soțul acesteia.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News