Grindeanu, critici pentru USR: „Nu e suficient pentru a poza în virgină. V-ați despărțit de PNL când nu v-ați mai înțeles pe funcții”

Marti, 05 Octombrie 2021, ora 13:391978 citiri
Grindeanu, critici pentru USR: „Nu e suficient pentru a poza în virgină. V-ați despărțit de PNL când nu v-ați mai înțeles pe funcții”
Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu FOTO Camera Deputaților

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu și-a concentrat discursul de la dezbaterea moțiunii de cenzură asupra USR PLUS, partid care va vota pentru demiterea guvernului, precizând că „nu e suficient pentru a poza în virgină. Ați născut cu liberalii un zombi politic numit Cîțu”.

Sorin Grindeanu: „Trebuie să vă recunoașteți public contribuția la guvernarea dezastruoasă. Moțiunea nu e doar despre Cîțu. Ați vrea să dați delete anului în care ați fost alături de Cîțu. Moțiunea e și despre eșecul vostru de a administra țara, despre reformele promise când erați în opoziție.

Mai țineți minte cum promiteați soluții miraculoase pentru orice? V-ați cocoțat pe așteptările românilor de a avea o viață mai bună. Ați uitat să vă dați jos de pe Facebook.

Colegi din USR, recunoașteți că profesionalismul și competența voastră au fost folosite doar în luptele interminabile pentru ciolan și funcții. Ați promis că veți construi noi autostrăzi într-un ritm nemaivăzut. Realitatea e alta. Succesul administrației locale useriște îl știu toți românii. Este imaginea șobolanilor dansând pe mormane de gunoi, marca Clotilde Armand. Un eșec epic, cum ar spune fostul dvs șef, Dan Barna.

Distinși membri USR PLUS, recunoașteți azi că reforma nu se poate face cu ranga. Isteria nu e soluția ca românii să o ducă mai bine.

Deputatul Barna votează împotriva vicepremierului Barna. Deputatul Drulă votează împotriva ministrului Drulă. Votul pentru moțiune nu va șterge anul de mariaj cu PNL. Nu e suficient pentru a poza în virgină. Ați născut cu liberalii un zombi politic numit Cîțu. Sunteți părinte 1 și părinte 2 pentru acest zombi. Iar zombie-ul a încercat să vă imite. V-a plăcut mult. V-ați despărțit de el doar atunci când nu v-ați mai înțeles pe bani și funcții”.

Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului dezbate și votează marți, 5 octombrie, moțiunea de cenzură inițiată de PSD împotriva guvernului Cîțu. Matematic, moțiunea are cele mai mari șanse să treacă, după ce atât USR PLUS cât și AUR au anunțat că vor vota „pentru”.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News