Grindeanu răspunde pe tema cărții lipsă, atacând-o pe Clotilde Armand. Ministrul PSD evită provocarea matematicianului Moroianu

Sambata, 18 Decembrie 2021, ora 19:37 10249 citiri
Sorin Grindeanu a evitat să-i răspundă matematicianului Sergiu Moroianu dacă va dona un exemplar al cărții FOTO Hepta/ Facebook

Sorin Grindeanu a răspuns acuzaţiilor primarului Sectorului 1 Clotilde Armand în legătură cu faptul că ascunde o carte pe care a scris-o împreună cu tatăl său.

Ministrul Transporturilor susține că a răspuns încă de acum 4 ani acestor acuzaţii şi îi transmite lui Clotilde Armand „să se uite în Sectorul 1 pe care ar trebui să îl administreze şi să treacă la muncă”.

„Clotilde, vreţi să deschidem o acoladă şi să vorbim despre Aegis sau ne rezumăm la şobolanii, gunoiul şi mizeria din sectorul 1?!”, a scris pe Facebook prim-vicepreşedintele PSD.

„Am mai răspuns acum 4 ani pe subiectul cărţii. Ea există, am arătat-o, e scrisă cu un profesor de matematică, aş zice chiar bun. Lucrurile sunt foarte clare, mai puţin pentru familia Armand care intrase într-un con de umbră. Doamna Armand a produs atâta gunoi în sectorul 1 încât a început să arunce cu el până la Timişoara. O sfătuiesc să se uite în Sectorul 1 pe care ar trebui să îl administreze şi să treacă la muncă. P.S.: Clotilde, vreţi să deschidem o acoladă şi să vorbim despre Aegis sau ne rezumăm la şobolanii, gunoiul şi mizeria din sectorul 1?!”, a scris Sorin Grindeanu, sâmbătă pe Facebook.

Reacţia ministrului Transporturilor vine după ce Clotilde Armand a postat, pe Facebook, un video în care soţul ei, matematicianul Sergiu Moroianu îl acuză pe Sorin Grindeanu că îşi ascunde cartea de matematică pe care ministrul Transporturilor susţine că a scris-o împreună cu tatăl său şi pe care a trecut-o în Curriculum Vitae.

”Un nou caz Florin Roman în Guvernul României. La 5 ani de la declanșarea controversei și la 19 ani de la data apariției, nici un exemplar al cărții lui Sorin Grindeanu nu a putut fi găsit în vreo bibliotecă publică sau pe internet. În spațiul public subzistă o controversă privind una dintre cărțile scrise de viceprim-ministrul Guvernului României și ministru al Transporturilor și Infrastructurii, domnul Sorin Grindeanu, provocând daune de imagine atât statului român cât și comunității matematice.

Sergiu a pregătit un scurt material despre cazul d-lui Grindeanu (acest Florin Roman al PSD-ului) și a lansat o provocare publică ministrului Transporturilor: să doneze un exemplar al cărții sale la Institutul de matematică „Simion Stoilow” al Academiei Române, spre folosul comunității științifice. Vă invit să-l urmăriți”, a prefațat Clotilde Armand materialul video realizat de soțul acesteia.

Grindeanu nu a făcut referire în mesajul de pe Facebook la provocarea matematicianului Moroianu, de a dona un volum din respectiva lucrare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza MosCraciun
MosCraciun
rank 5
Poza Injineru
Injineru
rank 5
Este vorbirea despre matematica, sau despre sobolanii patriei ?