Grindeanu a mai demis un secretar de stat. E fiul administratorului public al judetului Teleorman

Miercuri, 21 Iunie 2017, ora 08:2916969 citiri
Grindeanu a mai demis un secretar de stat. E fiul administratorului public al judetului Teleorman
Foto: Hepta.ro

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a semnat, marti, decizia prin care Dan Dumitrescu este eliberat din functia de secretar de stat in Ministerul Sanatatii, decizia fiind publicata in Monitorul Oficial.

Dan Dumitrescu este de profesie medic specializat in chirurgia plastica, estetica si reconstructiva.

El este fiul lui Mircea Dumitrescu, administrator public al judetului Teleorman, informeaza News.ro.

Nu este primul secretar de stat demis de Sorin Grindeanu. Vineri, premierul a demis alti patru secretari de stat, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Alina Petrescu.

Acestia sunt Adrian Mladinoiu si Tudor Vesa, din SGG, Adrian Dobre, din Ministerul Muncii, si Adrian Ionut Gadea, din Ministerul Dezvoltarii.

Adrian Mladinoiu a fost aghiotantul si soferul lui Liviu Dragnea, Adrian Dobre este purtatorul de cuvant al PSD, iar Adrian Ionut Gadea a fost deputat PSD, iar anterior presedinte al CJ Teleorman, ocupand functia dupa ce Liviu Dragnea a parasit postul pentru a deveni deputat.

Dupa ce a fost demis, Adrian Gadea a afirmat ca premierul Sorin Grindeanu a demonstrat o "rautate viscerala" prin "decapitarea" conducerii ministerului.

Potrivit lui Gadea, sunt nefondate acuzele pe care premierul Grindeanu i le-a adus ministrului demisionar Sevil Shhaideh privind "intarzieri nepermise" in implementarea Programului National de Dezvoltare Locala (PNDL).