Chirica, despre impacarea cu Dragnea pe modelul Grindeanu: Nu vreau sa fiu ambasador la Chisinau

Joi, 24 August 2017, ora 21:24 4005 citiri
Foto: Arhiva Facebook/Mihai Chirica

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, nu a vorbit cu Sorin Grindeanu si nu stie daca acesta isi doreste sa revina in politica, iar despre o impacare a sa cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, dupa modelul fostului premier, edilul a spus ca nu isi doreste sa fie "ambasador la Chisinau".

Intrebat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, daca el crede intr-o revenire a lui Sorin Grindeanu pe scena politica, Mihai Chirica a raspuns ca nu a avut nicio discutie personala cu fostul premier si ca "revenirea pe scena politica i se poate intampla oricui si prin urmare nu ar trebui sa i-o interzicem domnului Grindeanu."

Mihai Chirica a mai declarat ca o "conciliere face parte din practica diplomatica si politica a oricarui om si a oricarei structuri politice", explicand ca, daca Sorin Grideanu a facut pace cu Liviu Drangea, il felicita.

Totodata, intrebat daca il vede pe Sorin Grindeanu revenind intr-o functie publica, in Guvern sau chiar ca premier in locul actualului prim-ministru, Mihai Chirica a sustinut ca "orice este posibil", in conditiile in care "ti-au demis propriul tau Guvern".

In ceea ce priveste o reconciliere intre Mihai Chirica si Liviu Dragnea, edilul Iasiului a declarat ca, "dupa modelul Grindeanu, nu. Nu vreau sa fiu ambasador la Chisinau. Dupa niciun model. Eu nu neg orice posibilitate de a discuta cu o persoana, indiferent daca este rege sau sclav, poti discuta cu oricine, in principii bine conturate de la inceput. Depinde ce iti doresti."

Citeste mai multe despre marea impacare din PSD:

Iata si un crampei din scandalul Chirica-Dragnea de acum cateva luni:

Un "supravietuitor" povesteste cum se fac executiile politice in PSD sub conducerea lui Dragnea (Video)

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii