Ce le transmite Grindeanu protestatarilor #Rezist: Au facut bine. Alta intrebare?

Miercuri, 28 Iunie 2017, ora 16:36 7611 citiri
Foto: captura Privesc.eu

Premierul interimar Sorin Grindeanu a spus, miercuri, ca oamenii care au protestat in Romania si diaspora in iarna fata de ordonanta de urgenta 13/2017 au procedat foarte bine.

Intrebat de jurnalistii prezenti la bilantul mandatului sau ce are sa le transmita acestor protestari, Grindeanu a raspuns: "Ca au facut bine. Alta intrebare?", facand referire la celebra replica a fostului ministru al Justitiei, Florin Iordache.

Dupa ce a oferit acest raspuns, premierul interimar a inceput sa rada.

Grindeanu a amintit despre protestele din iarna chiar la inceputul prezentarii bilantului guvernarii, cand a spus ca mandatul sau a fost marcat de doua crize politice majore.

"Acest Guvern a fost limitat de doua criza politice majore care au afectat Romania atat din punct de vedere economic, cat si ca democratie. A fost marcat la inceput de cele mai mari proteste de dupa '89 si si-a incheiat activitatea dupa o premiera in democratiile din Europa, si sper sa nu gresesc, cand presedintele partidului de guvernare si-a dat jos propriul guvern, ca urmare a unei analize pe care o consider mincinoasa", a punctat el.

Citeste mai multe informatii despre bilantul facut de Sorin Grindeanu

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News