TRU: Frunzaverde e acum gaica-n-gaica cu PSD. Plecarea lui, purificare pentru PDL

Miercuri, 28 Martie 2012, ora 19:54
3358 citiri
TRU: Frunzaverde e acum gaica-n-gaica cu PSD. Plecarea lui, purificare pentru PDL
Foto: Facebook

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu este de parere ca plecarea lui Sorin Frunzaverde nu numai ca nu este o pierdere, ci reprezinta o "forma de purificare", intrucat fostul democrat-liberal dovedeste oportunism, chiar daca si-a "ratat" viitorul prin apropierea de partidul condus de Ion Iliescu.

"Nu este o pierdere (pentru PDL - n. red.), este o forma de purificare. Frunzaverde a cazut pe mana lui, l-a condus propria lui slabiciune. Si-a ratat viitorul (...) S-a intors mult, mult inapoi, in anii '90. Daca se ducea atunci alaturi de Ion Iliescu era mai sincer", a sustinut Ungureanu.

De altfel, Traian Razvan Ungureanu l-a ironizat pe fostul sau coleg, spunand ca va pune in pericol de moarte miscarea ecologista, referire la numele lui Frunzaverde.

Frunzaverde pleaca la PNL - Primarii din Caras-Severin dezmint ca il urmeaza

"Exista o problema care-l priveste pe Frunzaverde, care poate declara ca pregateste un proiect de dreapta modern, dar e gaica-n-gaica lipit de socialisti. Reuseste sa confirme traditia oportunismelor. Frunzaverde - frunza-n-dunga", a comentat Ungureanu.

Intrebat daca, totusi, plecarea lui Frunzaverde din PDL nu creeaza o problema in partid, mai ales ca ia cu el si alti membri importanti, europarlamentarul a raspuns referindu-se doar la dezertarea din PDL: "Acesta este obiceiul in Romania, seful de clan pleaca insotit de toti subordonatii fie ca merge la chef, la alt partid sau sa ceara bani".

Boc: Frunzaverde a tradat. USL se comporta las pentru un pumn de voturi

"Surpriza e Frunzaverde, care a decazut din postura credibila pe care o detinea, dupa ce a pozat in ideolog", a completat europarlamentarul, criticand ca fostul lider PDL pleaca la PNL pentru un "locsor" de vicepresedinte.

Sorin Frunzaverde a dezvaluit, miercuri, in conferinta de presa la care si-a anuntat demisia din PDL, ca poarta de ani de zile discutii cu liderii liberali. El a afirmat ca a decis sa intre in PNL pentru ca doar asa se va putea construi o dreapta puternica si o Romanie dezvoltata din punct de vedere economic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Traian Razvan Ungureanu Sorin Frunzaverde, #plecare Sorin Frunzaverde PDL, #purificare PDL Sorin Frunzaverde , #demisie
Comentarii
Poza lool
lool
rank 5
De cat timp e ochelaristul asta pupincurist in PDL ????
Poza Neutron
Neutron
rank 5
Acum a aflat ce rau e Frunza Verde ?