Sorin Frunzaverde, urmarit penal si pus sub control judiciar

Vineri, 15 Mai 2015, ora 15:22
10851 citiri
Sorin Frunzaverde, urmarit penal si pus sub control judiciar
Foto: Facebook/ Sorin Frunzaverde

Presedintele Consiliului Judetean Caras Severin, Sorin Frunzaverde, a fost pus sub control judiciar pentru 30 de zile, iar pe numele sau s-a inceput urmarirea penala.

Potrivit televiziunilor de stiri, Sorin Frunzaverde este urmarit penal pentru santaj si folosirea influentei.

Perchezitii la Sorin Frunzaverde: Ancheta DNA pentru presiuni in favoarea lui Iohannis (Video)

Joi dimineata, procurorii DNA au facut perchezitii la locuinta lui Sorin Frunzaverde, precum si in biroul sau de la sediul CJ Caras Severin.

Potrivit unor surse judicaire citate de Press Alert, Sorin Frunzaverde este suspect ca intre cele doua tururi ale alegerilor prezidentiale din luna noiembrie 2014 ar fi facut presiuni si chiar amenintari asupra primarilor din Caras Severin pentru a se asigura ca va obtine pentru Klaus Iohannis cat mai multe voturi.

Liberalul a confirmat, joi dimineata, ca ar fi vorba despre perchezitii legate de turul al doilea al alegerilor prezidentiale: "Eu nu sunt in Resita, dar am aflat de la cei care fac perchezitiile ca sunt perchezitionat pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale".

Sorin Frunzaverde, la DNA - e audiat intr-un dosar ce vizeaza alegerile castigate de Iohannis

Vineri dimineata, presedintele CJ Caras Severin a mers la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat in dosarul in care s-au facut perchezitii. Dupa aproximativ patru ore, in jurul orei 15.00, a parasit sediul institutiei, fara a da declaratii.

Vicele CJ Caras Severin a fost arestat preventiv. Nepotul, pus sub control judiciar

Evenimentele au loc dupa ce, miercuri, liberalul Ionesie Ghiorghioni, vicepresedintele CJ Caras Severin, a fost arestat preventiv, pentru trafic de influenta.

Vicepresedintele CJ Caras Severin a fost retinut, marti seara, de procurorii DNA Timisoara, dupa ce a fost prins in flagrant luand mita 20.000 de lei pentru atribuirea unui contract.

Sorin Frunzaverde este presedinte al CJ Caras Severin din anul 2008, fiind, printre altele, ministru al Mediului, Apararii si Turismului, precum si europarlamentar si deputat PD/PDL. In cea mai mare parte a carierei politice a facut parte din acest partid, trecand la PNL in luna martie 2012.

F.N.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Sorin Frunzaverde urmarit penal, #Frunzaverde control judiciar, #Frunzaverde santaj, #Frunzaverde folosire influenta , #PNL