Perchezitii la Sorin Frunzaverde: Ancheta DNA pentru presiuni in favoarea lui Iohannis (Video)

Joi, 14 Mai 2015, ora 07:43
6585 citiri
Perchezitii la Sorin Frunzaverde: Ancheta DNA pentru presiuni in favoarea lui Iohannis (Video)
Foto: Facebook/Sorin Frunzaverde

Procurorii DNA fac perchezitii joi dimineata la locuinta lui Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin si vicepresedinte al PNL, precum si la sediul CJ Caras-Severin.

Informatia a fost initial oferita pe surse de publicatia locala Press Alert.

Mediafax precizeaza ca perchezitiile au loc in biroul lui Sorin Frunzaverde de la Consiliul Judetean, precum si la locuinta acestuia din Resita.

Sorin Frunzaverde nu este acasa, ci la Baile Herculane, la o intalnire cu primarii si secretarii de comune.

UPDATE 8:15: Aceleasi surse sustin ca Sorin Frunzaverde este suspect ca intre cele doua tururi ale alegerilor prezidentiale din noiembrie ar fi facut presiuni si chiar amenintari asupra primarilor din Caras Severin pentru a se asigura ca va obtine pentru Klaus Iohannis cat mai multe voturi.

UPDATE 8:40: DNA a emis un comunicat oficial in care arata ca efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie, comise in anul 2014.

"In cursul zilei de 14 mai 2015, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 3 locatii situate in judetul Caras - Severin, din care una este sediul unei institutii publice", se arata in documentul DNA.

Procurorii sunt de la sediul central din Bucuresti si au venit insotiti de luptatorii Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

UPDATE 9:00: Press Alert sustine ca se fac perchezitii si la sediul Camerei de Comert Caras-Severin, unde Sorin Frunzaverde ar fi avut intalniri de taina.

Vicele CJ Caras Severin a fost arestat preventiv. Nepotul, pus sub control judiciar

Perchezitiile DNA de joi vin in contextul in care Ionesie Ghiorghioni (PNL), vicepresedintele CJ Caras-Severin, a fost arestat preventiv, miercuri, pentru trafic de influenta.

Vicele CJ Caras a fost prins in flagrant primind mita 20.000 de lei chiar in biroul sau. Banii fusesera pusi intr-o revista de un om de afaceri care voia sa obtina atribuirea unui contract pentru reabilitare de drumuri.

Vicele CJ Caras-Severin lua mita prin nepot. "Pentru a fi sigur ca nu ai nimic pe tine, trebuie sa te dezbrac"

Vicele CJ Caras-Severin prins in flagrant cand lua mita, retinut

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#perchezitii DNA Frunzaverde, #DNA CJ Caras Severin , #PNL