Frunzaverde: USL nu se va rupe

Duminica, 19 Mai 2013, ora 15:47
2750 citiri
Frunzaverde: USL nu se va rupe
Foto: B1 Tv

Vicepresedintele PNL, Sorin Frunzaverde, a declarat, duminica, ca USL este solida si ca nu se va rupe, in ciuda declaratiilor controversate din aceasta saptamana.

Prezent la Baile Herculane unde a avut loc Delegatia permanenta a Organizatiei Femeilor Liberale, acesta a spus ca nu sunt motive pentru ca Uniunea sa se desparta.

"Deci telegrafic, nu se rupe alianta, nu sunt motive in acest sens. Este creditata cu o importanta majoritate populara care a generat o importanta majoritate parlamentara, 70% si cred ca, din acest punct de vedere, principala obligatie a USL este de a guverna, de a guverna bine", a declarat Frunzaverde, citat de B1 Tv.

Sorin Rosca Stanescu: Ma consider in continuare prieten cu Ponta

De aceeasi parere este si ministrul Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu.

"Cand oricine are o nemultumire sau o problema, trebuie sa se gandeasca la cei care ne-au votat, iar USL-ul a fost bazat pe solidaritate si asta trebuie sa se regaseasca si in Guvern. Eu cred ca Usl este mult mai puternica si prea puternica pentru a merge mai departe", a sustinut ministrul Sportului.

Disensiunile dintre PSD si PNL au pornit dupa ce senatorul liberal Rosca Stanescu i-a acuzat pe "colegii din PSD", miercuri, de faptul ca au ingropat ancheta privind interceptarile judecatorului la CEDO Corneliu Barsan si ca ar fi fost "reticenti" de la inceputul anchetei.

Imediat, presedintele PNL Crin Antonescu a sustinut ca Rosca Stanescu nu duce o campanie impotriva PSD, in ciuda respectivelor declaratii.

Rosca Stanescu a dat inapoi, in cursul zilei de joi, sustinand ca nu a acuzat tot PSD atunci cand a afirmat ca cei din partid obstructioneaza ancheta in cazul intercepatarii judecatorului Barsan, ci doar pesedistii din comisia de ancheta.

Liderul liberal Crin Antonescu a tinut sa sublinieze ca PNL nu este de acord cu atacurile interne in USL si ca aceia care vor mai recurge la ele se vor desparti "de partidul din care fac parte si de USL". Vizat direct era Sorin Rosca Stanescu, la presiunile evidente ale colegului de uniune, Victor Ponta.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a fost insa mult mai radical. Daca joi a spus ca atacurile repetate ale senatorului liberal reprezinta cea mai mare criza din istoria USL, seara a precizat care a fost "picatura care a umplut paharul".

Insa luni s-ar putea decide soarta lui SRS in PNL, cand se reunesc partidele din coalitie.

Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
#Frunzaverde rupere USL, #Frunzaverde declaratii USL, #PNL rupere USL, #rupere USL , #PNL