Frunzaverde: Am incurajat trecerea lui Stanisoara, vor mai fi veniri din PDL

Miercuri, 06 Martie 2013, ora 13:55
3740 citiri
Frunzaverde: Am incurajat trecerea lui Stanisoara, vor mai fi veniri din PDL

Vicepresedintele PNL Sorin Frunzaverde a declarat miercuri ca a contribuit la aducerea fostului prim-vicepresedinte PDL Mihai Stanisoara in Partidul National Liberal si ca se asteapta sa mai vina si alti "oameni de valoare" din acest partid.

"Se constata ce am anuntat inca de primavara trecuta - construirea unui foarte puternic partid de dreapta, PNL. Trecerea domnului Stanisoara e un castig, e o personalitate, un foarte bun om politic", a spus presedintele Consiliului Judetean Caras Severin pentru Ziare.com.

"L-am incurajat sa vina in PNL", a adaugat Frunzaverde, care a urmat acelasi parcurs precum Stanisoara, trecand la liberali cand era prim-vicepresedinte PDL.

Intrebat daca PDL e un partid in care nu se mai poate face performanta, Frunzaverde a raspuns: "M-am ferit sa vorbesc despre PDL sau PD, nu vreau sa fac aprecieri".

El a marturisit si ca se incearca aducerea altor oameni puternici in PNL, inclusiv din randurile PDL.

"Vom continua acest demers de construire a unei foarte puternice grupari de dreapta in PNL. Partidul e deschis unor asemenea demersuri, intelege sa grupeze oameni politici de valoare. Da, vor mai fi veniri", a confirmat Frunzaverde.

Prim-vicepresedintele PDL Mihai Stanisoara trece la PNL

Prim-vicepredintele PDL Mihai Stanisoara s-a inscris in PNL, urmand exemplul unui alt prim-vicepresedinte al democrat-liberalilor, Sorin Frunzaverde, care a trecut in tabara liberalilor in urma cu un an, in luna martie 2012.

Mihai Stanisoara era liderul deputatilor PDL si a fost ministrul Apararii in Guvernul Boc.

"Vreau sa va spun inca de la inceput ca sunt un om care nu se uita cu manie in trecut, ci priveste cu speranta si incredere in viitor. Am luat astazi hotararea sa intru in echipa PNL, dupa o chibzuinta intensa. Un lucru imi este extrem de limpede astazi, si anume ca singurul partid care poate sustine si implementa politici de dreapta in Romania este PNL.

Ma alatur lui Crin Antonescu si colegilor liberali in proiectul de construire a dreptei in Romania. Am luat decizia sa vin alaturi de ei intr-un moment in care PNL are mari responsabilitati si foarte mult de munca.

Intru in in PNL, asigurandu-i pe colegii mei ca voi fi un coleg si un partener onest, sincer, corect, loial si performant. Tin sa-i multumesc domnului presedinte Antonescu si celorlalti pentru increderea pe care mi-o acorda astazi", a spus Stanisoara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
#Frunzaverde Stanisoara PNL, #Frunzaverde veniri PDL , #PNL