Berceanu: Frunzaverde este un tradator, negociase si in 2002 cu PSD

Miercuri, 04 Aprilie 2012, ora 18:06
5146 citiri
Berceanu: Frunzaverde este un tradator, negociase si in 2002 cu PSD
Foto: Arhiva

Presedintele PDL Dolj, Radu Berceanu, crede ca Sorin Frunzaverde este un "tradator", el dezvaluind ca acesta negociase si in 2002 plecarea la PSD, dar cel care s-a opus venirii sale in partid a fost Ion Iliescu.

"Domnul Frunzaverde a negociat in 2002 cu Adrian Nastase si conducerea PSD de atunci ca sa treaca la PSD si sa fie ministrul Apararii, dar domnul Ion Iliescu s-a opus, pentru ca ministrul Apararii era Puiu Pascu, care facea parte din scoala de partid si grupul de la Trocadero la care dansul (n.r. - Ion Iliescu) a tinut si tine foarte mult.

Un numar restrans de colegi stiu acest lucru si daca cumva domnul Frunzaverde nu isi mai aduce aminte, ii aduc eu aminte acum si pot sa intru si in detalii. Asa ca tentatia tradarii este mai veche. Nu cred ca pot sa spun nimic altceva decat acest cuvant 'tradator', despre un om care a fost de trei ori pus ministru de Partidul Democrat Liberal: la Mediu, Turism si Aparare. Un om care totdeauna a fost in conducerea partidului in prima linie", a declarat presedintele PDL Dolj intr-o conferinta de presa tinuta marti la Craiova, informeaza Mediafax.

Radu Berceanu considera ca "USL a luat o mare plasa" intrucat candidatul pe care il sustineau la presedintia Consiliului Judetean avea mai multe sanse decat Sorin Frunzaverde.

"Domnul Sorin Frunzaverde a facut niste sondaje care crede ca le stie numai dansul, dar le mai stiu si altii. Si, in unele a fost pe locul doi, dar in altele pe locul trei, drept urmare a aplicat metoda, de altfel cunoscuta, ca daca e altul mai bun sa trec la partidul ala, ca sa ma puna pe mine partidul ala si sa nu il mai propuna pe el, pentru ca m-ar bate.

USL a luat o mare plasa: daca mergeau cu candidatul lor, aveau presedinte de Consiliu Judetean. Asa, probabil ca va merge cu Sorin Frunzaverde ca, probabil, asa au fost promisiunile in cadrul targuielilor respective, dar asta nu inseamna ca vor avea un presedinte de Consiliu judetean, pentru ca cine a tradat o data, de doua ori, de trei ori, sau a incercat, mai face si alte incercari", a mai spus Radu Berceanu.

Fostul lider PDL Sorin Frunzaverde a demisionat sambata din PDL si luni de la sefia CJ Caras-Severin, mentionand ca demisia intra in vigoare pe 4 aprilie.

Cu cateva zile inainte el fusese anuntat de liderii liberali ca fiind viitorul candidat pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin din partea USL, in calitate de membru PNL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#Berceanu Frunzaverde tradator, #Berceanu Frunzaverde negociase PSD 2002, #Frunzaverde demisie PDL USL , #demisie