Cine e bărbatul care a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimi la Miami: "A intervenit de două ori" FOTO

Luni, 25 Martie 2024, ora 10:27
3568 citiri
Cine e bărbatul care a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimi la Miami: "A intervenit de două ori" FOTO
Sorana Cîrstea FOTO WTA

Sorana Cîrstea s-a calificat în optimile turneului WTA 1.000 de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 8.770.480 de dolari.

Cîrstea (24 WTA) a evoluat împotriva celei mai bune rusoaice din circuit, Daria Kasatkina, numărul 11 mondial. Kasatkina avea 2-1 în meciurile directe cu Cîrstea, pe care o învinsese şi anul acesta, în sferturi la Abu Dhabi, cu 6-2, 6-0.

La turneul de la Miami, Sorana Cîrstea colaborează cu antrenorii Matt Daly și Brian Barker. Chiar dacă este o colaborare temporară, „Sori” a recunoscut că cel din urmă a contribuit la calificarea sa.

”Brian a intervenit de două ori, a fost o ajustare tactică. Mi-a spus să joc mai mult pe rever, pentru că inițial am intrat în meci încercând să joc mai mult pe dreapta, dar ea a jucat foarte bine cu dreapta și simțeam că nu-mi greșește de pe partea aia oricât de agresivă sunt.

Atunci, Brian mi-a spus să joc puțin mai mult pe rever, pentru că acolo nu mă deranja, și să o țin 3-4 lovituri în același colț pentru că reverul ei e solid, dar nu e o armă și nu poate face atât de multe puncte ca de pe dreapta.

A fost un moment tensionat cu hawk-eye-ul, ea a încercat să rejoace punctul. Și mie mi s-a părut că a fost aut, dar mi se pare că hawk-eye-ul face greșeli și de o parte, și de alta. Ea a zis că a fost un aut mare, și mie mi s-a părut la fel.

Dar și de partea mea am simțit că hawk-eye-ul a făcut greșeli. Așa că totul se echilibrează. Era un punct important, îți dorești să câștigi, și atunci joci după regulamentul care îți este impus”, a spus Sorana Cîrstea, potrivit fanatik.ro.

Sorana Cîrstea va evolua astăzi, în jurul orei 22.00, în optimile de finală ale turneului Miami Open.

Adversara Soranei Cîrstea este americanca Danielle Collins, locul 53 WTA. Collins a dispus fără emoții de rusoaica Elina Avanesyan, scor 6-1, 6-2.

În singura confruntare directă, Sorana Cîrstea a pierdut meciul cu Danielle Collins. Se întâmpla însă în urmă cu șase ani la Roma.

Meciul dintre Sorana Cîrstea și Danielle Collins e al patrulea pe arena Butch Buccholz și va începe după ora 22.00 (prima partidă e programată de la 17.00).

Adversară surpriză pentru Sorana Cîrstea la WTA Madrid. Cu cine va debuta românca
Adversară surpriză pentru Sorana Cîrstea la WTA Madrid. Cu cine va debuta românca
Turneul WTA 1000 de la Madrid a programat astăzi primele meciuri de pe tabloul principal feminin, care au stabilit adversara Soranei Cîrstea în turul al doilea. Cap de serie 27, Sorana...
Cum schimbă jocul noul ajutor american pe frontul din Ucraina
Cum schimbă jocul noul ajutor american pe frontul din Ucraina
Kievul s-ar putea confrunta cu presiuni pentru a obține câștiguri militare serioase înainte de alegerile din noiembrie din SUA, iar lui Vladimir Putin îi va fi mai greu să încheie războiul...
#Sorana Cirstea, #tenis, #wta, #brian baker, #turneu, #miami, #ajutor , #stiri tenis