Sony retrage tabletele Xperia S din magazine - Afla motivul (Video)

Luni, 08 Octombrie 2012, ora 15:57
3413 citiri
Sony retrage tabletele Xperia S din magazine - Afla motivul (Video)
Foto: gsmarena.com

Sony a decis sa opreasca temporar vanzarile tabletei Xperia S, din cauza unei probleme de fabricatie, care au dus la aparitia de gauri intre ecran si carcasa, permitand astfel apei sa patrunda in interior.

In consecinta, compania a retras toate dispozitivele din magazine, pentru a remedia problema, scrie gsmarena.com.

Utilizatorii care au cumparat deja o tableta, o pot returna si le va fi reparata gratuit.

Tableta Xperia se afla pe piata de doar cateva saptamani, astfel ca nu foarte multe persoane vor fi afectate de aceasta decizie.

Conform producatorului, aproximativ 100.000 de tablete au fost scoase din magazine, iar impactul costurilor de retragere de pe piata va fi minim. Insa nu se stie data exacta cand tabletele Xperia vor fi repuse in vanzare.

Tableta are un ecran de 9,4 inci, cu o rezolutie de 1280 x 800 pixeli, o memorie RAM cu o capacitate de 1GB, stocare interna de 16 sau 32GB si slot MicroSD. Produsul mai are o camera foto principala cu rezolutie de 8MP, o camera frontala cu senzor de 1MP, modul wireless, GPS, Bluetooth 3.0, port infrarosu care permite programarea si utilizarea tabletei ca telecomanda si, optional, modem 3G dual-band. Tableta ruleaza cu sistemul de operare Android 4.0.3.

In Romania, dispozitivul costa intre 1.900 si 2.400 lei.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#Sony retrage Xperia S, #retragere tableta Sony Xperia S, #defectiune Sony Xperia S , #produse
Comentarii