CES 2014: Cu ce produse vrea Sony sa isi dea pe spate utilizatorii (Galerie foto)

Marti, 07 Ianuarie 2014, ora 15:08
2796 citiri
CES 2014: Cu ce produse vrea Sony sa isi dea pe spate utilizatorii (Galerie foto)
Foto: Sony

Cele mai noi tehnologii Sony sunt prezentate in cadrul evenimentului tehnologic CES 2014, care se desfasoara in aceasta perioada la Las Vegas, de la televizoare 4K, la camere foto pentru fiecare tip de utilizator, dar si multe alte dispozitive destinate divertismentului.

In acest an, tema centrala propusa de Sony este "Play", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

"Noile noastre produse sunt realizate astfel incat sa ofere consumatorilor optiunile necesare pentru a spori placerea oricarei activitati favorite. Acestea reprezinta esenta Sony, ce combina tehnologia cu emotia, pentru a inspira insusi entuziasmul pe care numai Sony il poate starni", a declarat Mike Fasulo, presedinte si COO al Sony Electronics.

4K - televizoare si continut

Tehnologia 4K aduce o calitate a imaginii de patru ori mai mare decat in cazul sistemelor HD.

Gama de televizoare Sony BRAVIA 4K Ultra HD este in plina expansiune. Varful de gama de 85 inchi, X95, ofera imagini cu un negru profund si un alb intens, in timp ce seria X9 beneficieaza de o forma speciala, care se traduce prin mai putin spatiu ocupat, o calitate mai buna a sunetului si conectivitate simplificata. Toate dispozitivele din aceasta serie sunt dotate cu un woofer, tweeter si subwoofer incorporate.

Alaturi de modelele Sony BRAVIA din seria X85, toate televizoarele 4K BRAVIA din 2014 incorporeaza decodorul 4K 60P HEVC, pentru a facilita vizionarea continutului 4K.

Sony colaboreaza de asemenea cu furnizori de continut precum 500px, YouTube si multi altii pentru a putea oferi consumatorilor mai multe optiuni in ceea ce priveste materialele vizionate.

De asemenea, Sony a anuntat prelungirea parteneriatului cu Netflix pentru furnizarea de continut 4K pe televizoarele BRAVIA.

Camere foto-video

In 2013, Sony a lansat gama de camere foto QX, iar la CES 2014 a prezentat mai multe dispozitive de acest gen.

A5000 este un model mirrorless, care combina posibilitatea de a realiza fotografii la calitate superioara cu tehnologiile WiFi si NFC. Mai mult, el dispune si de aplicatiile Sony PlayMemories Camera.

In cazul gamei de camere video, modelului Handycam FDR-AX1 4K i se alatura FDR-AX100E, cu aproximativ 75% mai mic si cu 66% mai usor, ideal pentru filmarea cu o singura mana.

De asemenea, camera Sony Action Cam va fi imbunatatita prin intermediul procesorului de imagine BIONZ X, a noului obiectiv si senzor de imagine, ce vor permite o calitate sporita a imaginilor surprinse si cresterea numarului de cadre pe secunda, pentru inregistrarea de materiale video in slow motion.

Jocul cu noile tehnologii

In cadrul CES 2014, Sony va dezvalui doua noi tehnologii prototip, ce extind conceptul central "Play."

Senzorul Head Tracker anexat castii virtuale 3D HMZ-T3W detecteaza miscarile utilizatorului si schimba perceptia de vizionarea de la stanga la dreapta sau de sus in jos. Ideal pentru jocuri, Head Tracker ofera jucatorului sansa de a patrunde mai adanc in mediul virtual si ofera mai multe perspective, in functie de pozitia capului.

Al doilea prototip Sony este Tennis Sensor. Acesta poate fi anexat unei rachete de tenis pentru a analiza si inregistra miscarile utilizatorului, oferind rezultate precum viteza de lovire, numarul de rotatii ale mingiei si viteza acesteia, informatii disponibile spre consultare pe smartphone.

Pe partea de audio, Sony a anuntat introducerea a noi produse precum ZX -1 Hi-res Walkman, sistemul audio wireless SRS-X9, ce poate reda fisiere audio High Resolution, dar si sisteme Home Cinema.

C.P.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#produse noi Sony, #Sony CES 2014, #Sony camere foto, #Sony sisteme audio, #Sony televizoare 4K, #CES 2014 , #produse