Cinci soldați ruși lichidați ”chirurgical” cu o dronă ucraineană care lansează grenade. Imaginile disperării dinaintea atacului VIDEO

Marti, 24 Ianuarie 2023, ora 11:45 13416 citiri
Dronele ucrainene, tot mai performante FOTO Twitter

Forțele Armate ale Ucrainei au eliminat cinci soldați ruși în prima linie cu ajutorul dronelor și grenadelor, după cum se poate observa într-un videoclip publicat pe Telegram cu loviturile bine orientate ale ucrainenilor.

Videoclipul începe cu cei cinci ocupanți alergând îngroziți de-a lungul tranșeelor, privind în jur, după ce au observat drona și au încercat să scape din ea. Apoi soldații ruși s-au culcat în tranșee, dar acest lucru nu i-a salvat de bombardament. Așteptând un moment convenabil, operatorul dronei a aruncat o grenadă de mână, care a lovit direct între cei doi ruși și a explodat la o distanță apropiată, fără a le lăsa practic nicio șansă de supraviețuire.

Recunoaștere aeriană ucraineană a început să vâneze ocupanții supraviețuitori. O grenadă l-a prins pe unul dintre ei în șanț și a explodat la aproximativ un metru distanță - soldatul rus a căzut, acoperindu-și capul cu mâna și a încetat să se mai miște.

Următoarea grenadă era destinată unui soldat care trecea de-a lungul șanțului și a explodat destul de departe. Totuși, soldatul a ”înghețat” și nu a mai dat semne de viață. Operatorii au urmărit a cincea victimă deja în afara șanțului - el a încercat să se ascundă sub copaci, dar probabil a murit din cauza unei grenade care a explodat foarte aproape.

Pe 3 ianuarie s-a raportat cum o dronă a Forțelor Armate Ucrainene a urmărit și a aruncat grenade asupra unui ocupant care încerca să se ascundă. Luptătorii batalionului „Berdyansk” al Brigăzii 110 au zărit un soldat rus în ruinele unei case și au aruncat cu muniție, dar acesta a supraviețuit primei explozii și a fugit într-un nou adăpost. Operatorii au găsit din nou ținta și au lichidat-o cu o altă grenadă.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News