Șoferiță de 30 de ani, prinsă cu un kilogram de droguri ”cristal” în roata de rezervă a mașinii

Vineri, 29 Septembrie 2023, ora 17:47
5003 citiri
Șoferiță de 30 de ani, prinsă cu un kilogram de droguri ”cristal” în roata de rezervă a mașinii
Femeie la volan FOTO Unsplash

O șoferiță în vârstă de 30 de ani a fost prinsă de polițiștii rutieri din Cluj-Napoca cu un kilogram de 3-CMC, un drog sintetic denumit și “cristal”, ascuns în mașină, potrivit oradesibiu.ro.

”La data de 28.09.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea unei inculpate, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Din cercetările efectuate, a rezultat că în seara de 27.09.2023 polițiști din cadrul Poliției Municipiului Cluj Napoca – Biroul Rutier aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea în trafic, pentru control, a autoturismului condus de inculpată, ocazie cu care au descoperit cantitatea de peste 1 kilogram de drog de mare risc, 3-CMC, (cunoscut și sub denumirea de cristal) disimulată în compartimentul roții de rezervă.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate pe raza județului Bistrița Năsăud împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, au fost identificate și ridicate un laptop, mai multe obiecte purtătoare de urme și alte mijloace de probă.

Astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile au fost realizate cu sprijinul Serviciul Poliției Rutiere din cadrul IPJ Cluj, S.C.C.O. Bistrița Năsăud, și luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale din IPJ Bistrița Năsăud. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a transmis DIICOT.

Maramureș: Polițist drogat, prins înainte să intre de serviciu. Ce măsuri au luat superiorii săi
Maramureș: Polițist drogat, prins înainte să intre de serviciu. Ce măsuri au luat superiorii săi
Un poliţist care urma să intre de serviciu în Şomcuta Mare, judeţul Maramureş, a fost testat pozitiv la substanţe interzise. El a fost retras din dispozitiv şi dus la spital pentru...
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan a dat cărțile pe față după ani buni. Primarul Bucureștiului a explicat de ce a ieșit din USR, partidul pe care l-a fondat. Ruptura dintre Nicușor Dan și USR a surprins pe...
#soferita, #droguri, #roata rezerva , #stiri juridice