Un șofer român de TIR din Italia, bolnav de inimă, a ajuns la spital după ce un coleg l-a amenințat cu un pistol de jucărie

Miercuri, 25 Mai 2022, ora 16:37 2397 citiri
Un șofer marocan l-a amenințat pe român cu un pistol de jucărie FOTO Pixabay

O glumă neinspirată între doi șoferi de TIR, care se aflau în zona vamală din Livorno, s-ar fi putut transforma într-o tragedie după ce unul dintre ei, un român în vârstă de 57 de ani, s-a speriat și a fost la un pas de infarct.

Românul suferea de boli de inimă și a ajuns la spital, în timp ce colegul său, un marocan de 48 de ani, este anchetat pentru amenințări agravate, ca urmare a acestei glume, informează ziarul italian Il Tirreno.

Cei doi șoferi se aflau luni, 23 mai 2022, în jurul orei 17:00, cu TIR-urile parcate în Terminalul Darsena Toscana.

Bărbatul român tocmai coborâse din automarfarul său și i-a cerut șoferului marocan o informație.

Acesta, în loc să-i răspundă, a scos un pistol și l-a îndreptat spre român, amenințându-l cu moartea.

Șoferul de 57 de ani, care suferă de tahicardie, a început să se simtă rău din cauza sperieturii și a fost nevoie de intervenția unei ambulanțe care l-a transportat la spital.

Medicii au constatat că a fost la un pas de a suferi un infarct.

Agenții de la Poliția Maritimă de Frontieră din Livorno au constatat că pistolul folosit de marocan era de jucărie și încerca numai să-i joace o farsă colegului său român.

Totuși, jucăria a fost pusă sub sechestru, iar posesorul ei a fost denunțat pentru amenințări agravate și riscă să fie trimis în judecată pentru glumă.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com