”Bombardierul cu Mercedes” a fost lăsat în libertate. Avocat: ”A fugit pentru că nu a dorit să fie tras pe geam”

Vineri, 28 Octombrie 2022, ora 14:15 6849 citiri
Michelle Antonio Șerban FOTO captură video Facebook Sidepol

Michelle Antonio Șerban, tânărul care a sfidat polițiștii din București după ce a încălcat mai multe reguli de circulație, va fi cercetat sub control judiciar.

Magistrații au decis vineri, 28 octombrie, că el nu reprezintă un pericol public și că fapta pe care a comis-o nu este este suficient de gravă pentru a fi închis, astfel că va fi cercetat în libertate, sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

După audieri, avocatul său a transmis că regretă fapta și că s-a speriat de intervenția forțelor de ordine. ”A fugit pentru că nu a dorit să fie tras pe geam” și încătușat de jandarmi, a precizat avocatul.

Michelle Antonio Șerban, în vârstă de 26 de ani, a fost reținut joi, fiind găsit după 11 ore după producerea incidentului care a avut loc pe o stradă din Sectorul 4. După ce a încălcat mai multe reguli de circulație, tânărul le-a râs în față polițiștilor de la rutieră care îl opriseră la control și nu a coborât nici când în ajutor au venit jandarmii, care au încercat să îi spargă geamul mașinii și să-l scoată afară. Ulterior, reușind să scape, el a postat pe Instagram mesaje sfidătoare la adresa oamenilor legii.

Tot joi, poliția i-a suspendat permisul auto pe o perioadă de un an și l-a amendat cu peste 6.000 de lei.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News