Ziua si avaria la RADET: Peste 250 de blocuri din sectoarele 2 si 6 sunt afectate

Miercuri, 20 Februarie 2019, ora 13:21 4330 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Un numar de 225 de blocuri si imobile din Sectorul 2 si alte 27 din Sectorul 6 sunt afectate, miercuri, de avarii la reteaua de termoficare.

In urma unor avarii la reteaua primara a fost intrerupta furnizarea apei calde pentru consum si a incalzirii miercuri dimineata, conform unei informari de pe site-ul RADET..

Repunerea in functiune este estimata pentru joi dimineata, la ora 8:00, in cazul cladirilor din Sectorul 2 si pentru miercuri noaptea, la ora 24:00, in cazul celor din Sectorul 6.

In ce priveste Sectorul 2, este vorba despre cladiri situate pe: Sos. Pantelimon, str. Fantanica, Al. Cislau, str. Cristescu Dima, str. Magura Vulturilor, str. Elev Stefanescu, str. Ritmului, str. Avrig, str. Costache Conachi, str. Baicului, str. Tampa, Sos. Iancului, str. Lt. Stanescu Gheorghe, str. Sachelarie Visarion, Al. Zarandului, str. Vatra Luminoasa, str. Marinescu Dumitru, str. C-tin Tanase, str. Ruschita, str. Claudian Laurentiu, str. Paun, str. Maior Coravu, str. Victor Manu.

In Sectorul 6, au fost afectate blocuri si imobile de pe Bd. General Vasile Milea, Bd. Drumul Taberei, str Marcu Mihaela Ruxandra, str. Poiana Campina, str. Poiana Mare.

Amintim ca si marti 200 de imobile din Sectorul 5 al Capitalei, in cea mai mare parte blocuri, au fost afectate de avarii la reteaua de termoficare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com