Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Frig, ploaie și vânt în București. Temperaturile se mențin sub 10 grade Celsius noaptea, inclusiv în weekend

Vineri, 15 Octombrie 2021, ora 09:24
1931 citiri
Frig, ploaie și vânt în București. Temperaturile se mențin sub 10 grade Celsius noaptea, inclusiv în weekend
Weekend de stat în casă în București FOTO Pixabay

Meteorologii anunță frig, ploaie și vânt în București, în următoarele zile. Termometrele nu vor indica mai mult de 10 grade Celsius noaptea, iar în timpul zilei pot să urce până la 14.

Vineri, 15 octombrie, o să fie frig și temporar va ploua, acumulându-se cantități de apă de 15-20 l/mp în mai multe zone ale orașului. Vântul va avea unele intensificări pe parcursul întregii zile, astfel că se vor atinge și viteze de 45-55 km/h. Temperatura maximă și minimă se situează aproape la aceleați valori. În timp ce minimele sunt de 7-9 grade Celsius, maxima atinge doar vreo 10 grade.

Sâmbătă, 16 octombrie, va ploua, acumulându-se pe tot parcursul zilei 15-20 l/mp de ploaie. De asemenea, vântul o să sufle puternic, cu unele intensificări de-a lungul zilei când va atinge viteze de 45-55 km/h. Mai mult, temperatura maximă o să fie de 13-14 grade, în timp ce temperatura minimă ajunge la 8-9 grade, transmite ANM.

Duminică, 17 octombrie, cerul va fi temporar noros și va ploua, atât în prima parte a zilei, cât și pe parcursul nopții. Vântul o să sufle slab și moderat duminică. De asemenea, temperatura maximă va atinge din nou 14 grade, în timp ce temperatura minimă ajunge la 8-9 grade.

Luni, 18 octombrie, cerul va fi temporar noros și s-ar putea să avem parte de ploi slabe. De asemenea, vântul va sufla slab până la moderat în cursul zilei. Temperatura maximă ajunge la 14 grade, iar minima la 7- 8 grade,mai anunță ANM.

Cum va fi vremea astăzi în țară și în București. Anunțul meteorologilor
Cum va fi vremea astăzi în țară și în București. Anunțul meteorologilor
Duminică, 21 aprilie, valorile termice se vor situa local sub normalul climatologic specific pentru această perioadă, îndeosebi în vestul şi sud-vestul teritoriului, potrivit meteorologilor....
Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Meteorologii anunţă ploi în sudul, centrul şi estul ţării, până vineri dimineaţă la ora 06.00. De asemenea, la munte, la peste 1.500 de metri altitudine, vor fi precipitaţii sub formă...
#prognoza meteo, #Bucuresti, #vremea, #frig, #ploaie , #vremea
Comentarii
Poza papillon
papillon
rank 5
termoficarea ....