Se schimbă vremea. Ce ne așteaptă în următoarele zile

Sambata, 23 Octombrie 2021, ora 09:16
6186 citiri
Se schimbă vremea. Ce ne așteaptă în următoarele zile
Temperaturile scad de la o zi la alta FOTO Pixabay

Temperaturile plăcute nu ne vor mai însoți mult timp. Meteorologii anunță o răcire accentuată a vremii și precipitaţii slabe. La munte sunt aşteptate ninsori.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), sâmbătă, 23 octombrie, vremea se va răci şi în regiunile din jumătatea sud-estică a ţării, astfel că regimul termic va fi caracterizat de valori, în marea lor majoritate apropiate de cele normale datei.

Cerul va fi variabil, cu înnorări în sud şi sud-est, unde local şi temporar va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări ziua la munte, în special pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 13 şi 16 grade, iar cele minime între -1 şi 11 grade.

În Bucureşti, tot vreme mohorâtă şi rece. Conform meteorologilor, înnorările vor persista, iar temporar va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 8…9 grade.

Temperaturile scad de la o zi la alta

Duminică, valorile termice vor continua să scadă, astfel că vremea va fi rece pentru această perioadă în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 17 grade. Vor fi înnorări îndeosebi în prima parte a zilei, în sudul şi estul teritoriului unde, pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe.

La munte, trecător pot fi precipitaţii mixte. Dimineaţa şi noaptea, pe alocuri se va forma ceaţă. Şi în Capitală, vremea va fi rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări în timpul zilei, când temporar va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 13 grade, iar cea minimă va fi de 3…5 grade.

În Oltenia în zilele de 24, 25 şi 26 octombrie media temperaturilor maximelor va fi de numai 12 – 13 grade, iar pentru finalul lunii octombrie sunt estimate maxime în jur de 16 grade.

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#vremea 23 octombrie, #prognoza meteo 23 octombrie , #vremea