Vreme primăvăratică, la mijlocul toamnei. Ultimul anunț al meteorologilor

Duminica, 17 Octombrie 2021, ora 13:143284 citiri
Vreme primăvăratică, la mijlocul toamnei. Ultimul anunț al meteorologilor
Vremea va fi frumoasă săptămâna viitoare FOTO Pixabay

Vremea începe să se încălzească ușor de duminică, iar de ploi vom scăpa până la sfârșitul săptămânii viitoare, arată Digi 24.

Potrivit sursei citate, în zilele din weekend-ul săptămânii viitoare, e posibil ca precipitațiile să revină, însă în cantități mai mici. În a doua parte a săptămânii viitoare, meteorologii spun că temperaturi vor fi puțin peste normalul perioadei în care ne aflăm.

„Vremea se va ameliora începând chiar de astăzi, atât din punct de vedere al precipitațiilor, cât și al temperaturilor. Legat de precipitații, ne așteptăm astăzi (duminică – n. red.) să plouă doar slab în partea de sud-est a țării, pe arii din ce în ce mai restrânse. Izolat este posibil să plouă și în regiunile centrale.

Ploile vor fi din ce în ce mai puține până în weekend-ul viitor și temperaturile vor fi în creștere. S-ar putea ca pe partea de sud și sud-est, unde a fost cel mai rece în ultimele zile, a doua parte a săptămânii viitoare să aducă valori spre 22-23 de grade, temperaturi cu puțin spre normalul perioadei în care ne aflăm”, a spus, la Digi 24, Florinela Georgescu, director executiv la ANM.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News