Vesti bune pentru bucuresteni: Vor avea apa calda si caldura

Miercuri, 02 Decembrie 2015, ora 20:07 1847 citiri

Problemele de la RADET au fost rezolvate, bugetul a fost aprobat de CGMB, iar ELCEN poate plati facturile restante cu imprumut din Trezorerie.

Acestea sunt concluziile intalnirii pe care premierul Dacian Ciolos si primarul Capitalei, Razvan Sava, au avut-o, miercuri, la sediul Guvernului.

La finalul intalnirii, purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Suciu, a precizat ca in perioada urmatoare, avand bugetul odata aprobat, RADET va avea banii necesari pentru a efectua mentenanta la anumite instalatii tehnice, cazane sub presiune etc.

Primaria Capitalei a decis sa ceara un imprumut de 248 milioane de lei de la Ministerul de Finante, care ar urma sa fie alocati pentru cheltuielile curente privind asigurarea furnizarii energiei termice in sezonul rece.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a aprobat, in sedinta de lunea trecuta, proiectul de hotarare privind contractarea de la Ministerul Finantelor Publice a unui imprumut din venitul de privatizare, in conformitate cu OUG 45/2015.

Scapa bucurestenii de amenintarile cu oprirea caldurii? Decizia luata in legatura cu RADET (Video)

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News