Veste buna pentru bucurestenii din Drumul Taberei: Lucrarile la metrou nu-i lasa fara caldura

Sambata, 19 Noiembrie 2016, ora 18:141386 citiri
Veste buna pentru bucurestenii din Drumul Taberei: Lucrarile la metrou nu-i lasa fara caldura
Foto: Arhiva Ziare.com

Bucurestenii din Drumul Taberei nu vor ramane de luni fara apa calda si caldura, asa cum anuntase vineri RADET.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a dispus, sambata, ca RADET sa nu intrerupa furnizarea la cele 111 blocuri vizate. Totodata, Firea a cerut Corpului de Control al Primarului sa efectueze o investigatie in legatura cu solicitarea Metrorex catre RADET de a sista trei zile caldura pe timpul iernii, pentru lucrari care treneaza de peste trei ani.

"Ca primar general al Capitalei, am considerat ca ar fi fost normal ca aceste lucrari sa fie executate in lunile de vara, deoarece alimentarea cu agent termic pentru incalzire si apa calda nu poate fi intrerupta in sezonul rece, fiind o componenta importanta a infrastructurii strategice nationale.

Am obligatia sa ma asigur ca fiecare actiune care ar putea aduce atingere drepturilor locuitorilor Capitalei este bine argumentata si sustinuta de documentele necesare. Nu ne putem juca cu drepturile locuitorilor Bucurestiului. De aceea, am decis ca RADET nu va intrerupe furnizarea agentului termic", a sustinut Gabriela Firea.

RADET anuntase vineri ca va intrerupe temporar furnizarea apei calde si a caldurii pentru 111 blocuri din Drumul Taberei, la cererea constructorului Magistralei 5 de metrou, pentru efectuarea unor lucrari.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News