Uriasa pana de curent in centrul Capitalei: Protest in bezna la Guvern, n-a oprit nici metroul

Miercuri, 08 Februarie 2017, ora 19:226352 citiri
Uriasa pana de curent in centrul Capitalei: Protest in bezna la Guvern, n-a oprit nici metroul
Foto: Arhiva Ziare.com

Mai multe zone centrale din Capitala au fost afectate, miercuri seara, de o uriasa pana de curent, dupa o avarie la sistemul de electricitate, care a avut loc la 19:01.

Reprezentantii Enel au precizat ca avaria s-a produs in Statia Nord, unde s-a defectat un transformator.

A fost afectata partea de nord a Capitalei, de la Otopeni la Piata Romana. Au ramas fara lumina mai multe zone din Sectorul 1 si 2, precum Piata Victoriei, zona Stefan cel Mare, precum si bulevardele Ion Mihalache, Dorobanti, Banu Manta si zonele adiacente.

Nici metroul nu a functionat normal cateva zeci de minute.

"Exista o pana de curent care afecteaza o parte din Bucuresti. Pe noi ne-a afectat in statiile Piata Victoriei si Basarab, in sensul ca nu este lumina in statii. Trenurile circula normal, peste tot, dar pentru siguranta calatorilor am luat decizia sa nu oprim in statiile respective pana la remedierea avariei", au precizat reprezentantii Metrorex pentru Agerpres. Ulterior, situatia a fost remediata.

In Piata Victoriei protestatarii au indurat viscolul si frigul in bezna.

Imediat, au fost trimise echipe care au facut manevre de realimentare, astfel incat in 22 de minute alimentarea cu energie electrica a fost reluata la toti consumatorii si pe toate arterele principale, informeaza Enel intr-un comunicat remis presei.