Un senator PSD spune ca homosexualii care merg pe strada de mana ii incalca libertatea

Vineri, 31 Martie 2017, ora 19:375996 citiri
Un senator PSD spune ca homosexualii care merg pe strada de mana ii incalca libertatea
Foto: Facebook/Ioan Denes

Senatorul PSD Ioan Denes se impotriveste unei legi a parteneriatului civil de care sa beneficieze si cuplurile de acelasi sex, pentru ca ii "lezeaza" si "incalca" libertatea atunci cand isi "externalizeaza" comportamentul si merg de mana pe strada.

Senatorul a declarat ca parteneriatul civil ar trebui analizat doar in perspectiva concubinajelor heterosexuale, potrivit bistriteanul.ro.

"Prin aceasta rezolvare a unei probleme doresc sa legalizeze acele convietuiri, concubinaje, de fapt, intre persoane de acelasi sex. Vreau sa o spun foarte clar: atata timp cat modul in care se comporta un cetatean nu-mi lezeaza libertatea mea, are dreptul sa faca ce doreste dumnealui. Dar, in momentul in care imi lezeaza mie libertatea, atunci avem o problema. Vreau sa va spun foarte transant: (...) vor sa aiba dreptul sa faca infieri, sa mearga de mana pe strada", a spus Denes, la Bistrita, intr-o conferinta de presa.

El "nu are nicio problema" cu persoanele de acelasi sex care "se manifesta in locuinta, in intimitate", insa nu este de acord ca ele sa se tina de mana pe strada.

"Modul in care doresc sa externalizeze acest comportament, care eu consider ca imi incalca libertatea mea de a merge pe strada cu copilul meu personal sau cu nepotul si sa ma intrebe copilul care e familia care este normala?, cea pe care o vede acasa si in care l-am crescut sau cea pe care o vede pe strada?", a mai spus Denes.

Citeste si Leon Danaila cere scuze dupa ce a spus ca homosexualii pot fura sau cumpara copii

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News