Un medic conspirationist celebru sare in apararea actorului Dragos Bucur: "Nu port masca in afara activitatii profesionale si nu ma vaccinez"

Luni, 15 Februarie 2021, ora 13:15
7984 citiri
Un medic conspirationist celebru sare in apararea actorului Dragos Bucur: "Nu port masca in afara activitatii profesionale si nu ma vaccinez"
Medicul Razvan Constantinescu. Foto: Facebook/ Razvan Constantinescu

Razvan Constantinescu, medic la Institutul de Gastroenterologie si Hepatologie in cadrul Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi, a reactionat dupa ce Dragos Bucur a anuntat pe Facebook ca nu poarta masca si nu se vaccineaza. Doctorul din Iasi il sustine pe prezentatorul de la "Visuri la cheie" si spune ca nici el nu poarta masca si nu se vaccineaza.

Anul trecut, Razvan Constantinescu s-a oferit voluntar pentru a se infecta cu coronavirus pentru a demonstra ca cei care se imbolnavesc si mor sunt doar din categoriile de risc. El crede despre romanii care poarta masti de protectie ca sunt "imbecili care umbla cu chiloteii pe nas". Demersul sau voluntar avea ca principal scop sa arate ca nu moare si explica faptul ca virusul nu prezinta risc vital decat pentru cei care se incadreaza in categoriile de risc

In 2017, medicul a fost in mijlocul unui scandal mediatic dupa ce a anuntat pe Facebook ca nu-i va trata pe pacientii despre care afla ca au fost in Piata Victoriei la proteste.

Acum, Razvan Constantinescu scrie cu majuscule ca: "SUNT MEDIC. NU PORT MASCA IN AFARA ACTIVITATII PROFESIONALE SI NU MA VACCINEZ!"

In postarea sa, el explica care sunt motivele sale.

"Astept cohortele de securici dimitrii, stribli, bucurenci si oanedobre (cele care fugeau in pijamale prin cartier pentru ca le trimisese guranul SMS cu cutremurul de 10 grade) sa ma parasca la ProTV, la Colegiul Medicilor si la Asociatia vrabiilor fara malai precum ca am incalcat Juramantul lui Arhimede, legea si morala globalista!

Si mai e un lucru: nu doresc sa apartin unei lumi in care delictul de opinie sa impuna pedeapsa prin lapidare", conchide medicul gastroenterolog.

Postarea lui Razvan Constantinescu

Pentru ca eram suspendat de FB in zilele cand hoarde de spalatei il infierau cu manie progresista pe domnul Dragos Bucur, revin acum cu sustinerea ferma:

SUNT MEDIC. NU PORT MASCA IN AFARA ACTIVITATII PROFESIONALE SI NU MA VACCINEZ!

Argumente:

1. Nu exista niciun studiu care sa confirme ca purtatul mastii poate opri raspandirea unui virus cu tropism respirator. Inclusiv OMS s.r.l. (in aprilie) si CDC (in august) au aratat clar ca purtatul mastii este indezirabil in contextul (asa-zisei) pandemii. In schimb, prin umezire rapida ca urmare a expirului repetat, masca devine un mediu ideal pentru bacterii; in plus, nivelul de oxigenare scade. In plan psihologic, depersonalizarea relatiilor sociale prin acoperirea fetei induce efecte nefaste (in special copiilor, dezvoltarii lor cognitive). Daca am febra sau ma simt rau, stau in casa, nu ies sa dau o eventuala viroza si altora. Asimptomaticii nu transmit boala.

Alternativa: nu ma bag in sufletul omului, mai cu seama al necunoscutilor, stau la un metru distanta si vorbesc normal cu ei. Apropierea la mai putin de un sfert de metru de o persoana contagioasa echivaleaza cu infectarea, chiar daca ai sapte masti, nu una! Nici inafara "pandemiei" nu este igienic sa stau nas in nas cu cetatenii care poate au mancat saorma, poate au carii ori tuberculoza. Va asigur ca, oricate masti suprapuse ati avea, nu rezistati in apropierea lui Cartianu (ca tot apare mai jos) mai mult de un minut.

2. Daca insisi producatorii terapiilor genice poreclite "vaccinuri" spun ca acestea nu opresc transmiterea infectiei, ci doar reduc din gravitatea formei de boala pe care eventual o vei face, nu vad niciun motiv sa risc injectarea cu o substanta insuficient testata pe termen lung. Eu am facut boala anul trecut, nu sunt in categoria susceptibila de forme severe de gripa sau alte infectii, ci printre cei care au un risc de 1/300.000 sa moara din cauza virozei, adica mai mic decat de a fi omorat de fulger. Este greu de explicat cum o companie care vinde sampon poate convinge toate guvernele lumii sa cumpere cantitati uriase doar pentru ca ne asigura ca vom avea chelia mai deasa daca ne samponam cu produsul lor! A, in caz ca ne cresc solzi, nu-si asuma nicio raspundere. Iar s.r.l.-ul pe care-l sponsorizeaza, cel care decide politica fanerelor pe glob, insista si el ca acel sampon e singurul remediu al calvitiei si vom fi aspru sanctionati daca nu-l folosim. Televizoarele, si ele, se rastesc la noi incontinuu, aratandu-ne ce fericiti au fost cetatenii dupa ce s-au samponat, nu i-a usturat scalpul deloc, iar cei care nu cred in clabuc sunt prosti, rusofili si conspirationisti. Uite ca eu nu vreau sa fac parte din experiment!

Astept cohortele de securici dimitrii, stribli, bucurenci si oanedobre (cele care fugeau in pijamale prin cartier pentru ca le trimisese guranul SMS cu cutremurul de 10 grade) sa ma parasca la ProTV, la Colegiul Medicilor si la Asociatia vrabiilor fara malai precum ca am incalcat Juramantul lui Arhimede, legea si morala globalista!

Si mai e un lucru: nu doresc sa apartin unei lumi in care delictul de opinie sa impuna pedeapsa prin lapidare. Domnul Dragos Bucur a emis o parere personala si care se referea doar la el si la deciziile sale. Dar, chiar daca ar fi scris ca pasarile sunt mamifere sau ca USR va salva tara ori alta ineptie, in niciun caz nu ar fi trebuit tratat de golanimea deontoloaga in felul in care a fost tratat, asta e cert.

P.S. Il sustin de asemenea pe domnul doctor Dan Gavrilescu: da, virusul SARS-COV-2 este rezultatul unei maini criminale (americana, cu suport chinez) si a fost lansat ca un atac biologic; si, da, media a fost folosita puternic "ca sa ingrozeasca oamenii". Are perfecta dreptate doctorul Gavrilescu. Iar pentru voi, ceilalti, invatati-va copiii un lucru important: in chestiunile vitale, care tin de tara, de oameni, de morala, de credinta, sa spuna intotdeauna adevarul, indiferent de consecinte. Din clipa in care spui ce vor altii sa auda, caracterul tau a murit!

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#medici covid, #medic masca, #medic coronavirus , #medici