Un chef celebru in Cluj a ajuns in coma la spital. Medicii ii dau putine sanse de supravietuire

Autor: N.G.
Joi, 11 Martie 2021, ora 19:34
10718 citiri
Un chef celebru in Cluj a ajuns in coma la spital. Medicii ii dau putine sanse de supravietuire
Chef-ul Adi Popa este in stare grava la spital

Un cunoscut chef din Cluj a ajuns in stare critica la Spitalul de Neurochirugie din Cluj si are putine sanse de supravietuire.

Adrian Pop era imaginea unui cunoscut lant de supermaket-uri din Romania si lucra la un popas renumit din localitatea Suatu, judetul Cluj.

Incidentul a avut loc in localitatea Apahida, Adrian Pop fiind preluat de un echipaj de terapie intensiva de la SMURD. El a fost dus la UPU Cluj, iar de acolo la Spitalul de Neurochirurgie. Medicii au precizat ca barbatul este in stare critica.

Adrian Pop a participat la o petrecere in Apahida. Indiciile arata ca acesta ar fi fost agresat de unul dintre participantii la eveniment. Politistii sustin ca acesta a fost gasit in stare de coma.

"Cercetarile sunt continuate in cadrul unui dosar penal intocmit pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala. In referire la desfasurarea evenimentului privat, imprejurare prin care s-ar fi incalcat interdictiile impuse in perioada starii de urgenta si la care ar fi participat doi politisti clujeni, precizam ca la data de 10 martie a.c., conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea de verificari", a transmis IPJ Cluj.

  • Sefa Autoritatii Nationale pentru Cetatenie castiga lunar, la 53 de ani, o pensie de 20.000 de lei. Venitul ei total se ridica la 30.000 de lei
  • Doi elevi au facut sex in toaleta scolii generale. Directorul este acuzat ca a incercat sa ascunda cazul: "Putin s-a musamalizat"
  • O nava ruseasca s-a scufundat in Marea Neagra. Autoritatile romane salveaza echipajul. Doi marinari au murit, iar 10 au fost salvati
  • Chinezii tin in loc Autostrada "Ford": Castigatorul Umbrarescu, contestat din nou de firma chinezeasca exclusa de la licitatie
  • Iubita fotbalistului dinamovist prins dopat, batuta rau intr-un hotel din Bucuresti
  • Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
    Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
    Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
    Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
    Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
    Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...