Termoenergetica lansează o aplicație prin care bucureștenii vor fi anunțați în timp real dacă în zona lor sunt avarii și cât durează reparațiile

Sambata, 13 Noiembrie 2021, ora 10:07
5896 citiri
Termoenergetica lansează o aplicație prin care bucureștenii vor fi anunțați în timp real dacă în zona lor sunt avarii și cât durează reparațiile
Dacă descărcați aplicația veți primi notificări în timp real referitor la avariile de pe strada pe care locuiți FOTO Facebook/ Claudiu Crețu

Termoenergetica a anunțat lansarea aplicației Termoalert, prin care bucureștenii vor putea afla în timp real dacă în zona în care locuiesc există avarii, dar și cât timp durează reparațiile.

Astfel, după ce vă descărcați aplicația, veți primi notificări în cazul unei avarii sau întreruperi în furnizarea agentului termic.

”Punem în practică o soluție prin care să putem comunica permanent și transparent starea sistemului centralizat de încălzire din București.

Aplicația mobilă TERMOALERT informează cetățenii în timp real cu privire la starea sistemului.

A fost concepută în așa fel încât să furnizeze, direct pe telefon, informații relevante privind funcționarea sistemului și de tip notificare, în cazul unei avarii sau întreruperi în furnizarea agentului termic ce afectează consumatorul”, a anunțat pe Facebook Claudiu Crețu, directorul general al Termoenergetica.

Cum funcționează aplicația?

”Aplicația este disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS. Ea poate fi descărcată gratuit pe telefon din APP Store și Play Store (Magazin Play).

Fiecare cetățean are opțiunea de a completa în spațiul special destinat numele străzii pe care locuiește și în acest fel va fi informat imediat și în timp real cu privire la orice avarie care ar putea interveni în zona în care locuiește, motivul opririi temporare a serviciului, evoluția lucrărilor de remediere, data preconizată pentru reînceperea furnizării serviciului.

Fiecare cetățean va mai putea accesa informații cu caracter continuu, precum parametrii de funcționare ai serviciului, va putea consulta toate alertele din București sau doar din zonele de interes, în timp real, și termenele estimate de remediere”, a mai scris Claudiu Crețu pe Facebook.

Care este scopul aplicației?

”Această facilitate va fi practic la vârful degetului cetățenilor racordați la sistemul centralizat de termoficare care, în orice moment, vor putea fi în contact cu tot ceea ce ține de funcționarea sistemului.

Un consumator informat va avea încredere că instituția publică îi arată problemele și vulnerabilitățile sale, că împărtășește cu el modul în care caută soluții.

Sistemul de termoficare are probleme. Lipsa investițiilor din ultimii 10 ani își arată acum efectele.

Avariile sunt încă foarte dese, iar întreruperile în furnizare afectează funcționarea normală.

Totuși, se pot îndrepta lucrurile. Suntem pe acest drum, dar durează până când vom simți rezultate notabile”, încheie Claudiu Crețu.

De unde se descarcă aplicația?

Descărcare pentru IOS

Descărcare pentru Android

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Anchetă împotriva TikTok în UE. Funcția care recompensează timpul petrecut pe aplicație ar putea fi suspendată
Anchetă împotriva TikTok în UE. Funcția care recompensează timpul petrecut pe aplicație ar putea fi suspendată
Comisia Europeană a deschis luni, 22 aprilie, o anchetă împotriva noii aplicaţii TikTok Lite şi ameninţă să suspende, începând de joi, o funcţie a reţelei de socializare chinezeşti...
Aproape 100 de blocuri din București rămân fără apă caldă timp de nouă zile. Care sunt zonele afectate
Aproape 100 de blocuri din București rămân fără apă caldă timp de nouă zile. Care sunt zonele afectate
Furnizarea apei calde către aproximativ 90 de blocuri din capitală a fost sistată de luni, 22 aprilie până pe 30 aprilie, pentru modernizarea unui tronson de 2.040 de metri liniari din...
#termoenergetica, #avarii, #Bucuresti, #Claudiu Cretu caldura ELCEN RADET, #aplicatie , #stiri sociale