Tarom a anulat toate zborurile programate sambata spre si dinspre aeroportul din Tel Aviv. Ce optiuni au calatorii care si-au cumparat bilet

Sambata, 15 Mai 2021, ora 12:53
Autor: Alina Toma
Tarom a anulat toate zborurile programate sambata spre si dinspre aeroportul din Tel Aviv. Ce optiuni au calatorii care si-au cumparat bilet
Tarom anuleaza zborurile catre si dinspre Tel Aviv FOTO Unsplash

TAROM a anulat zborurile programate sambata spre si dinspre aeroportul din Tel Aviv, pe fondul evenimentelor din Israel. Calatorii pot reprograma gratuit calatoria sau pot primi integral costul biletelor.

Anuntul privind anularea legaturilor aeriene programate sambata intre Romania si Israel a fost facut vineri seara, pe pagina de Facebook a companiei aeriene.

"Avand in vedere evolutia evenimentelor din Israel, va informam de faptul ca TAROM va anula zborurile de maine, 15 mai 2021, spre/dinspre Tel Aviv, ROT153 si ROT154. Tinand cont de actuala situatie, compania TAROM va permite pasagerilor sa-si reprogrameze calatoria gratuit, in cazul celor ce detin bilete de calatorie pe relatia Tel Aviv. In situatia in care pasagerii decid sa-si anuleze zborul, TAROM va rambursa intreaga valoare a biletelor sub forma unui voucher, valoarea acestuia putand fi ultilizata ulterior pentru procurarea altor bilete de avion TAROM", a anutat compania aeriana romana.

Oficialii TAROM precizeaza ca se afla in permanent contact cu autoritatile aeroportuare din Israel, operand zboruri spre/dinspre aceasta destinatie, atunci cand este permis, conform directivelor si regulamentelor autoritatilor nationale si internationale.

 Articol citit de 2236 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  gheu
  16.05.2021, 06:07
  Yo cred ca
  trebe sa fii nebun sa mergi acolo.
  MacGigi
  15.05.2021, 13:45
  Pasagerii pot debarca pe aeroportul din Gaza si apoi pot continua
  drumul catre Israel, in toata securitatea, prin tunelurile puse la dispozitie de Hamas&Friends...