Un tânăr a murit de COVID-19 la doar 29 de ani. Suferea doar de obezitate și nu era vaccinat. Doi copii au rămas orfani

Autor:N.G.
Vineri, 22 Octombrie 2021, ora 17:192049 citiri
Un tânăr a murit de COVID-19 la doar 29 de ani. Suferea doar de obezitate și nu era vaccinat. Doi copii au rămas orfani
Foto Hepta

Un tânăr de doar 29 de ani a murit joi, 21 octombrie, în urma infecţiei cu noul coronavirus în unitatea de primiri urgențe a Spitalului Municipal Sebeș.

Bărbatul suferea doar de obezitate, dar a ajuns mult prea târziu la spital. Era confirmat cu COVID-19 de duminică, 17 octombrie. Tânărul nu era vaccinat şi a murit pe targă imediat ce a fost adus la unitatea de primiri urgenţe a spitalului din Sebeş. Cadrele medicale nu au putut face nimic, decât să constate decesul. Era căsătorit şi avea doi copii.

Această tragedie o urmează alteia care a avut loc tot joi, 21 octombrie, când o familie, soţ şi soţie din Alba, confirmaţi cu COVID-19, au decedat la Spitalul Orăşenesc din Abrud în decurs de câteva ore. Bărbatul de 75 de ani şi femeia de 60 de ani din localitatea Bucium au ajuns la spital cu o formă gravă a bolii și nu au putut fi salvați.

În Alba, în ultimele 24 de ore, au decedat 10 persoane în urma infecţiei cu virusul Sars-Cov-2, toate fiind nevaccinate şi având şi alte boli asociate. Este vorna despre trei femei și șapte bărbați cu vârste cuprinse între 29 de ani și 88 de ani.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii