Sfaturi pentru vanzarea unei locuinte in timpul iernii

Advertorial
Miercuri, 14 Octombrie 2020, ora 20:00
4482 citiri
Sfaturi pentru vanzarea unei locuinte in timpul iernii
Sursa foto: unsplash.com

Vanzarea unei locuinte poate fi un proces greoi in aceasta perioada, in special pe fondul pandemiei de coronavirus, iar daca vrei sa vinzi o casa sau un apartament in timpul iernii, te poti lovi de mai multe obstacole. Trebuie sa stii ca exista, totusi, solutii chiar si pentru astfel de situatii. Asadar, nu amana pregatirile doar pentru ca ai dubii despre cum se va desfasura totul si acorda atentie detaliilor care conteaza in aceasta situatie. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa-ti vinzi locuinta cat mai repede, chiar si in sezonul rece:

Pune accentul pe confort

O locuinta deja mobilata poate avea mai mult succes pe piata imobiliara, insa acest lucru nu este o regula. Daca vrei sa lasi anumite piese de mobilier, accesorii si alte aparate, incearca sa pastrezi un aspect general minimalist, sa excluzi piesele invechite si sa inlocuiesti tot ceea ce prezinta defectiuni. Este posibil ca oamenii sa caute confort si caldura in timpul iernii in locuinta pe care o vinzi, asa ca include noi echipamente care te vor ajuta sa redai senzatia de acasa. Alege un semineu pe lemne ca investitie, mai ales daca ti se pare ca acesta s-ar potrivi perfect atat in decorul locuintei, cat si la nivel practic. O casa bine incalzita va avea mai mult succes in timpul iernii si trebuie sa te gandesti la cum ii ajuti pe cei interesati sa-si faca o impresie cat mai buna.

Profita de concurenta scazuta

Este posibil ca in sezonul rece sa existe mai putine oferte pe piata imobiliara, iar acest lucru te poate ajuta sa-ti vinzi locuinta mai repede. Cei interesati de achizitionarea unei locuinte in preajma sarbatorilor de iarna vor avea mai putine optiuni decat in sezonul cald, asa ca poti pune cat mai repede anuntul pe platformele de specialitate. De asemenea, potentialii cumparatori vor fi mai seriosi in legatura cu interesul pentru locuinta ta. Nu oricine cauta sa achizitioneze o casa sau un apartament pe timp de iarna, iar cei care o fac au un plan bine pus la punct si nu-ti vor da sperante false.

Gaseste un agent imobiliar priceput

Daca ti-e teama de riscul de a nu reusi sa vinzi locuinta in timpul iernii, un agent imobiliar priceput te poate salva. In special daca acestia au mai putine oferte in timpul iernii, isi vor dori sa reprezinte o locuinta cu potential si te vor ajuta cu sfaturi despre pret si alte detalii importante. De asemenea, inainte de a cauta un agent imobiliar trebuie sa profiti de site-urile care te ajuta sa postezi si sa promovezi vanzarea online. In aceasta perioada in care distantarea fizica este cruciala, comunicarea trebuie sa se mute in mediul online si te poti astepta ca unii dintre potentialii cumparatori sa opteze pentru apeluri video. Tine cont de faptul ca iti vinzi locuinta pe timp de pandemie si trebuie sa te adaptezi usor la noi situatii.

Verifica sistemele de incalzire si cele electrice

Sistemele si instalatiile invechite iti pot face probleme atunci cand vrei sa-ti vinzi locuinta, asa ca ocupa-te la timp de orice problema deja cunoscuta. Inainte de a declara totul in stare perfecta, cere si sfatul unui instalator care poate face o verificare amanuntita. Instalatia electrica, sistemul de incalzire si instalatiile sanitare sunt cele pe care trebuie sa le lasi intr-o stare impecabila daca iti doresti sa vinzi cat mai repede locuinta. Cei interesati vor evita sa cumpere iarna o casa incalzita insuficient sau cu probleme grave la aceste capitole.

Casele si apartamentele pot fi vandute si iarna, iar daca piata imobiliara se mentine pe linia de plutire in timpul pandemiei, nu ai niciun motiv sa astepti pana anul viitor. Tine cont de aspectele importante si du-ti planul la bun sfarsit indiferent de perioada.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#semineu vanzare casa , #stiri sociale