O nouă sesiune "Rabla pentru electrocasnice" va fi lansată în luna decembrie. Care este bugetul programului

Joi, 04 Noiembrie 2021, ora 12:43 2373 citiri
Înscrierile ar urma să înceapă în ultima săptămână din noiembrie iar fondul ramas la dispoziţie este de 34 de milioane de lei FOTO Unsplash.com

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunţat joi, 4 noiembrie, că în luna decembrie va fi lansată o nouă sesiune a programului Rabla pentru electrocasnice, din fondul care a rămas la dispoziţie, de 34 de milioane de lei. Înscrierile ar urma să înceapă în ultima săptămână din noiembrie.

"Toate programele pe care le-am lansat anul acesta au fost de succes, au fost derulate în mod corespunzător. Aici aş menţiona programul cel mai important pe care l-am modernizat şi l-am derulat, programul Rabla pentru electrocasnice, un program care continuă anul acesta cu o nouă sesiune de sărbători.

În luna decembrie vom avea o nouă sesiune a programului Rabla pentru electrocasnice din fondul care ne-a rămas la dispoziţie, de 34 de milioane de lei, va finanţa o nouă sesiune, practic în aceleaşi condiţii, de înscriere în program, de creare a contului pentru persoanele care nu au participat în prima sesiune şi de bifare a acelor aparate electrocasnice care sunt de interes pentru cetăţeni", a mai afirmat ministrul Mediului, într-o conferinţă de presă.

Acesta a mai precizat că în ultima săptămână din noiembrie vor începe, cel mai probabil, înscrierile, iar din luna decembrie voucherele pot fi valorificate în magazine.

Tanczos Barna a menţionat, totodată, că singura modificare faţă de ediţia precedentă va fi la televizoare, acolo unde eficienţa energetică va fi la alt nivel deoarece acesta a fost unul ridicat şi au fost puţine modele care să se încadreze.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News