Ce schimbari ii asteapta pe utilizatorii de iPhone. Varianta mini dispare

Joi, 15 Aprilie 2021, ora 08:42
2326 citiri
Ce schimbari ii asteapta pe utilizatorii de iPhone. Varianta mini dispare
iPhone este utilizat de numerosi romani FOTO Pixabay

Compania Apple are in plan "ascunderea" sistemului Face ID sub ecran, iar asta va elimina nevoia bretonului de deasupra ecranului. Cei care au iPhone vor astepta cativa ani pana cand noile modele vor ajunge pe piata, potrivit news.ro.

2023 va fi anul in care iPhone-urile vor scapa de breton, conform analistului Ming-Chi Kuo, care spune ca atunci va reusi Apple sa fac functional un sistem Face ID plasat sub ecran.

Cu Face ID ascuns sub ecran, bretonul isi pierde utilitatea si poate sa dispara, facand loc unui ecran care acopera un procent mai mare din telefon.

Bretonul va fi micsorat incepand cu modelele ce vor fi lansate inca din toamna acestui an, dar va ramane prezent pana in 2023.

Pana atunci, Apple va mai opera si alte modificari la iPhone-urile sale. In 2022, vor fi lansate patru modele - doua cu ecran de 6,1 inch si doua cu ecran de 6,7 inch.

Din cele patru, doua vor fi high end, iar doua vor fi plasate mai jos ca dotari si pret. Modelele de top vor avea o camera de 48MP, care va filma la rezolutie 8K.

Din portofoliul companiei, va disparea versiunea mini, de 5,4 inch. Dupa vanzarile sub asteptari ale modelului lansat in toamna anului trecut, Apple ar fi decis deja sa renunte la iPhone mini.

O alta tema care va fi interesant de urmarit, este cea a crizei de cipuri. Cu toate stocurile facute deja, este posibil ca Apple sa simta aceasta criza spre finalul anului, iar disponibilitatea smartphone-urilor sale sa fie afectata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
#iphone, #apple, #telefon , #stiri sociale