Fiul vicepreședintelui Consiliului Județean Vaslui, amendat după o petrecere la care au participat sute de tineri

Joi, 02 Septembrie 2021, ora 08:26 2395 citiri
Dan Marian, fost senator si actual vicepreședinte CJ Vaslui, are un traseu politic complicat FOTO Facebook / Dan Marian

Călin Marian, fiul vicepreședintelui Consiliului Județean Vaslui, Dan Marian, a organizat o petrecere, la începutul lunii august, în comuna Pădureni. Pe lângă cei aproximativ 200 de tineri participanți, la eveniment și-a făcut apariția și o echipă mixtă de control, formată din polițiști, jandarmi, inspectori ITM, DSP și DSVSA.

Aceasta a constatat mai multe nereguli, cele mai grave pe linia de legislație a muncii, șapte angajați ai firmei organizatoare lucrând fără carte de muncă. Asta i-a adus lui Călin Marian o amendă usturătoare, de 140.000 de lei, câte 20.000 de lei pentru fiecare angajat. Adept al unor conspirații politice, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui și-a ieșit din minți când a aflat ce sancțiuni a primit fiul său, bănuindu-i pe cei din conducerea Prefecturii Vaslui că ar fi comandat controlul, relateaza Vremea Noua

Nu doar reprezentantul Prefecturii Vaslui a demontat acuzațiile de execuție politică formulate de Dan Marian, ci și Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ, în weekend-ul respectiv s-a acționat în baza unui plan, nu a unui telefon primit din partea cuiva. “Colegii mei au acționat în baza unui plan de acțiune, pe raza întregii secții. În acea seară, pe acest plan, s-au dat nouă sancțiuni, două la regimul circulației rutiere și șapte pentru abateri la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică” a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Dan Marian, fost senator si actual vicepreședinte CJ Vaslui, are un traseu politic complicat, trecând prin mai multe partide:PDL, PNL, ALDE și ProRomânia.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com