Restrictii de circulatie pe A2. Pana la ce ora este oprita circulatia pe banda a doua

Marti, 13 Aprilie 2021, ora 09:48 1676 citiri

Centrul Infotrafic anunta ca marti, 13 aprilie, pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta, pe sensul catre litoral, este oprita circulatia pe banda a doua, pentru schimbarea parapetului median, pe tronsoanele kilometrice 150 - 154 si 153 -155, pana la ora 16.

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, astazi, pana la ora 16:00, pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta, pe sensul catre litoral, este oprita circulatia pe banda a doua, pe tronsoanele kilometrice 150 - 154 si 153 -155, pentru schimbarea parapetului median", informeaza Infotrafic.

Oamenii legii sfatuiesc conducatorii auto sa respecte semnificatia semnalizarii instituite temporar, circuland cu viteza adaptata conditiilor de trafic si sa semnalizeze din timp intentia de schimbare a benzii de circulatie.

Restrictii sunt si pentru Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, sensul catre Capitala.

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, astazi, pana la ora 18.00, pe Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, sensul catre Capitala, circulatia este restrictionata pe prima banda, intre kilometrii 51 si 49, in zona localitatii Corbii Mari, judetul Dambovita, pentru efectuarea de reparatii asfaltice", informeaza institutia.

Conducatorii auto sunt sfatuiti sa respecte semnificatia semnalizarii instituite temporar, circuland cu viteza adaptata conditiilor de trafic si sa semnalizeze din timp intentia de schimbare a benzii de circulatie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News