Reconditionarea perfecta prin sablare

Vineri, 23 Ianuarie 2015, ora 15:07
2075 citiri
Reconditionarea perfecta prin sablare
Foto: Sablare Metale

Sablarea este o modalitate convenabila pentru a elimina materiale nedorite de pe aproape orice tip de suprafata. Este utilizata in special pentru a elimina rugina, vopseaua si alte reziduri de pe metal.

Aparatul special ofera si posibilitatea curatarii numai anumitor portiuni si nu neaparat a suprafetei intregi la care se lucreaza. Acest beneficiu poate servi cazurilor in care se doreste indepartarea graffiti-urilor de pe pereti.

Operatiunea de sablare face mai mult decat sa indeparteze urmele de rugina, vopsea sau funingine. Vopseaua, in contact cu metalul, tinde sa inmagazineze bule de aer. Sablarea a fost dezvoltata pentru a acoperi necesitatea de a elimina imperfectiunile care apar in urma procesului de vopsire, in special cel al masinilor.

Chiar daca am fost obisnuiti sa vedem aceste aparate la lucru pe Discovery Channel, acum putem beneficia de aceste servicii chiar in Bucuresti si in imprejurimi. Procedeul de sablare necesita multa practica pentru a dezvolta abilitatile necesare pentru a efectua procesul cu usurinta si control. Indemanarea combinata cu aparatura performanta este asadar necesara pentru obtinerea rezultatelor dorite.

De obicei, sablarea este urmata de powder-coating sau vopsire in camp electrostatic - un alt procedeu disponibil acum si pe meleagurile noastre. In afara de folosirea acestor tehnologii la automobile, se mai practica frecvent si folosirea lor pentru reconditionarea jantelor, cadrelor de biciclete sau pentru restaurarea oricaror suprafete metalice cu forme deosebite.

Trebuie tinut cont de faptul ca poate fi un procedeu periculos pentru cel care il executa. Fiecare tip de aparatura corespunde unui anumit timp de nisip. Acesta poate rani grav operatorul daca acesta nu poarta echipamentul necesar sau daca greseste alegerea nisipului corespunzator.

Si nu in ultimul rand, rezultatele finale sunt clar determinate de corectitudinea cu care s-a efectuat procesul de sablare. De aceea, va recomandam sa apelati la o firma profesionista, care dispune de posturi de lucru speciale in sablare metale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Decizia PSD și PNL de a renunța la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru primăria Bucureștiului a fost ironizată de toate partidele de opoziție. Mihai Enache, candidatul AUR la...
#sablare metale atelier, #oferte sablare metale, #pret sablare metale , #servicii