Imagini fara precedent de la Terapie Intensiva postate de Raed Arafat: "Acest film arata situatia reala din interiorul sistemului medical" VIDEO

Joi, 08 Aprilie 2021, ora 14:08
Autor: Lavinia Ionita
Imagini fara precedent de la Terapie Intensiva postate de Raed Arafat: "Acest film arata situatia reala din interiorul sistemului medical" VIDEOFoto/ captura Facebook Raed Arafat

Raed Arafat a postat pe pagina de Facebook o filmare facuta intr-o sectie de Terapie Intensiva unde sunt tratati bolnavi, in incercarea de a trage un semnal de alarma privind gravitatea bolii.

"Acest scurt film va arata situatia reala din interiorul sistemului medical, la nivelul unitatilor de primiri urgente.

Poate il distribuiti la cat mai multi prieteni ca sa inteleaga care este realitatea, si ca sa faca parte din marea echipa care incearca sa ajunga la normalitate cat mai repede.
Cand vorbesc de "marea echipa", aceasta ne include pe toti, cetateni, societate civila si autoritati locale si centrale!", scrie Arafat pe Facobook.

 Articol citit de 7787 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  Luca Doru
  08.04.2021, 15:26
  Va rog sa priviti la 0:44
  Veti vedea dimensiunea ghearelor sefei Maria Salanta; aceasta asa zis medic ori nu calca prin saloanele celor bolnavi ori este un factor de raspandire a infectiilor la ea in sectie/spital (si nu numai); in mod normal ar fi trebuit de mult sa fie data afara in suturi din spital.
  RexMundi
  08.04.2021, 14:42
  serios ?
  daca nu e nimeni la ATI din Guvern sau Cotroceanka e un big fake by Arahat din Palestina! sa ii vedem si noi in metastaza.... asa sa fie mai dramatic clipul lui arbalete!
  medgidnicolai
  08.04.2021, 14:32
  si eu care credeam
  ca a prezentat imaginile oamenilor arsi prin spitale in ultimul an.acelea ar fi fost intradevar, fara precedent.
  Pauperovici
  08.04.2021, 14:24
  ca la colectiv, arata realitatea
  asa-i d-le sirian ?

  aia ca habar n-aveti cu totiid e nimic, si spitale noi nu construiti ca nu aveti chef, e bune alea din anii 1800.
  Stefannel
  08.04.2021, 14:46
  Nu Arafat face spitale
  Nu Arafat face spitale. El a pus bazele smurdului la nivel national.
  Cei ce nu fac spitale sunt cei ce stau la Cotroceni, victoria sau Palatul Parlamentului si iti cersesc votul din 4 in 4 ani.
  Tot-la-vale
  08.04.2021, 14:22
  Intrusul Arafat
  cel care a distrus serv. de Ambulata ca sa faca SMURD cu para-prostii lui, un criminal cu mii de morti pe constiinta lui, cat poate fi de odios si de ticalos arivistulimbuibat ca sa posteze asa ceva? 😤😤😤 VA plati amarnic pentru ticalosia si crimele luii, indiferent cat de multe e (acum!) tinut in brate de securisti si de locatarul de la Cotroceni.
  Stefannel
  08.04.2021, 14:47
  Si restul?
  Si in opinia ta, ce ar trebui sa se intample cu cei care au vandut tara bucata cu bucata?
  just_comment
  08.04.2021, 14:21
  Da, arata situatia
  adica... faptul ca ALTI bolnavi nu prea mai sunt bagati in seama. daca una dintre importantele cai de acces intr-un judetean (UPU) este dedicata covid, asta ce inseamna?
  ma rog, asta-i mesajul transmis de Arafat.

  dar, in realitate, imaginile ne arata si personal medical fara protectie suplimentara, ceea ce ar sugera faptul ca exista cale de acces si pentru "ceilalti" bolnavi. imaginile-s cam amestecate (proceduri UPU normale cu imagini tipice covid), de fapt, poate pentru a incerca sa amplifice efectul.
  Pauperovici
  08.04.2021, 14:26
  in plin val era socru internat, cu covid desigur
  in holul spitalului, asistentele si paznicii cu gura la urechi, cu masca pe barbie, si-o puneau asa ie la nas, atunci cand mai intra un fraier care intreba de rude

  realitatea e ca pot omori in tihna, fara sa mai aiba rude pe cap, e convenabil la discretie
  esti batran sau sarac si-ai ajuns acolea, ai be lit-o