Radu Mihaiu, despre vaccinarea de la Piata Obor: Doar jumatate din cei imunizati au si folosit voucherul

Vineri, 11 Iunie 2021, ora 20:422359 citiri
Radu Mihaiu, despre vaccinarea de la Piata Obor: Doar jumatate din cei imunizati au si folosit voucherul
Radu Mihaiu, primar Sector 2 FOTO Facebook/ Radu Mihaiu

Un procent de 87% din cei vaccinati impotriva COVID-19, vineri, la centrul mobil din Piata Obor, au ales serul cu o singura doza si doar jumatate au folosit voucherul pentru o portie de mici, paine si apa, potrivit primarului Sectorului 2, Radu Mihaiu.

"Nu doar mirosul de mici a atras lumea azi la centrul de vaccinare de la Obor. Doar jumatate din cei vaccinati au si folosit voucherul. Bataia mare a fost pe vaccinul Johnson & Johnson. 87% din cei vaccinati astazi acolo au ales varianta cu o singura doza. Cum am mai spus, vaccinarea trebuie sa fie aproape de casa, simpla si rapida", a scris Radu Mihaiu, vineri, pe Facebook.

La centrul mobil deschis, vineri, in Piata Obor, se administreaza seruri Pfizer BioNTech si JohnsonJohnson. Programul centrului va fi sambata aceasta la fel ca vineri, anume intre orele 8,00 - 20,00, iar duminica - in intervalul 8,00 - 18,00.

Viceprimarul Sectorului 2 Alexandra Chirila preciza, cu prilejul deschiderii centrului, ca Terasa de la Obor ofera pentru fiecare persoana care se vaccineaza vinerea, sambata si duminica aceasta un voucher care este valabil pana pe 15 iunie pentru o portie de mici, paine si apa plata.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News