RADET va continua sa furnizeze agent termic pentru caldura

Miercuri, 22 Aprilie 2015, ora 18:34 2105 citiri

RADET va continua sa furnizeze agent termic pentru caldura catre populatie in aceasta perioada, avand in vedere prognozele meteo, potrivit unui comunicat al regiei.

Continuarea furnizarii de agent termic se face luand in calcul confirmarea prognozei realizate de Administratia Nationala de Meteorologie, pentru intervalul cuprins intre sambata trecuta si miercuri, prin care a fost anuntata o racire a vremii, care a determinat scaderea temperaturilor diurne si maxime de 5 - 6 grade Celsius noaptea, cat si prognoza vizand perioada cuprinsa intre vineri si lunea viitoare.

Aceasta arata ca media temperaturilor maxime urmeaza sa atinga 22 de grade Celsius, iar cea a minimelor sa fie intre 7 si 8 grade Celsius.

Alerta meteo: Vreme foarte rece in toata tara - temperaturi la pragul de inghet

Intreruperea permanenta a furnizarii agentului termic pentru incalzire catre consumatorii Municipiului Bucuresti va fi facuta in conformitate cu prevederi din Regulamentul pentru furnizarea si utilizarea energiei termice, care precizeaza ca "oprirea incalzirii se face dupa trei zile consecutive in care temperatura medie a aerului exterior depaseste +10 grade C, intre orele 18.00 - 6.00".

Pentru imobilele in cazul carora au fost depuse cereri din partea asociatiilor de proprietari a fost oprita furnizarea agentului termic pentru incalzire.

Pana in prezent, in cadrul manevrelor pregatitoare pentru incheierea sezonului de incalzire 2014 - 2015 au fost oprite CET-urile Grozavesti si Progresul, consumatorii arondati acestor doua centrale fiind preluati de celelalte CET-uri aflate in functiune.

Individual, cetatenii isi pot opri sau regla caldura in apartamente sau pot solicita administratorilor de bloc oprirea furnizarii agentului termic in intregul imobil. In acest sens, dispeceratele RADET functioneaza in regim permanent pentru solutionarea acestor cereri.

Pentru informatii suplimentare bucurestenii au la dispozitie numarul de telefon cu apelare gratuita din orice retea TELVERDE - 0800.820.002.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News