RADET: Drumul Taberei ramane fara caldura si apa calda

Miercuri, 04 Noiembrie 2015, ora 15:354254 citiri
RADET: Drumul Taberei ramane fara caldura si apa calda
Foto: Arhiva Ziare.com

Locatarii din 245 de blocuri aflate in zona Drumul Taberei vor ramane, de joi pana sambata, fara apa calda si incalzire, intreruperea fiind solicitata de Primaria Capitalei, pentru executarea unor lucrari la Magistrala 5 de metrou, informeaza, miercuri, RADET.

RADET Bucuresti a anuntat ca va intrerupe temporar furnizarea apei calde si agentului termic pentru incalzire, in zona Drumul Taberei, din Sectorul 6 al Capitalei, incepand din noaptea de miercuri spre joi, ora 24.00.

"Intreruperea a fost ceruta de Primaria Municipiului Bucuresti pentru executarea unor lucrari finantate in cadrul proiectului Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei - Pantelimon. Vor fi afectati locatarii unui numar de 245 de blocuri situate in perimetrul descris de strazile Brasov, Valea Calugareasca, Raul Doamnei, Aleea Potaisa, Aleea Istru, Valea Argesului, Aleea Parva, Valea Ialomitei", se arata intr-un comunicat.

Potrivit sursei citate, reprezentantii constructorului estimeaza ca lucrarile vor avea un termen de executie de cel mult 54 de ore, astfel ca serviciul de alimentare cu apa calda si caldura va putea fi reluat, cel mai tarziu, sambata la ora 06:00.

RADET precizeaza ca cetatenii pot solicita informatii privind reluarea serviciului de alimentare cu apa calda si caldura de la Dispeceratul de Urgenta, la numarul de telefon 0800.820.002, gratuit din orice retea.

De asemenea, pe site-ul www.radet.ro, la sectiunea "Opriri furnizare agent termic", sunt anuntate opririle in furnizarea apei calde si a agentului termic pentru incalzire.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News