RADET face azi revizii: Vor fi afectati aproape toti bucurestenii

Joi, 14 Septembrie 2017, ora 08:283898 citiri
RADET face azi revizii: Vor fi afectati aproape toti bucurestenii
Foto: Arhiva Ziare.com

RADET Bucuresti anunta ca joi vor fi facute probe hidraulice la CTE SUD, iar timp de cateva ore temperatura apei calde ar putea fi mai scazuta in locuintele din Sectoarele 2 si 3. Aceeasi problema vor avea si locuitorii sectoarelor 1,5 si 6, pentru ca si CTE Vest intra joi in revizie.

Conform anuntului facut de RADET, in intervalul orar 10:00-15:00, vor fi facute probe hidraulice in incinta CTE SUD, in urma carora temperatura apei calde de consum livrata consumatorilor arondati sectoarelor 2 si 3 ar putea fi mai scazuta.

Tot joi, intre orele 10:00-14:00, vor fi facute manevre de oprire a CTE VEST, care urmeaza sa intre in revizie planificata. Consumatorii arondati acestei centrale vor fi preluati de catre CTE Grozavesti. Este posibil ca in acest interval de timp sa fie inregistrate valori mai scazute ale temperaturii apei calde furnizate bucurestenilor din sectoarele 1, 5 si 6.

RADET spune ca actiunea este necesara pentru pregatirea centralelor de termoficare pentru noul sezon de incalzire.

RADET Bucuresti se afla in insolventa din octombrie 2016, ceea ce implica un plan de reorganizare a institutiei si de solutionare a problemelor intregului sistem de termoficare.

Compania furnizeaza energie termica pentru aproximativ 565.000 de apartamente din Capitala, precum si pentru aproximativ 5.400 de institutii, obiective sociale si agenti economici.

Citeste si De luni, RADET incepe incarcarea cu apa a instalatiilor termice

Citeste si:
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News