De duminica seara, RADET incepe probele la caldura

Duminica, 21 Octombrie 2018, ora 09:085840 citiri
De duminica seara, RADET incepe probele la caldura
Foto: Arhiva Ziare.com

RADET anunta ca va incepe duminica, de la ora 22:00, probele la cald, avand in vedere ca se anunta temperaturi mai scazute in perioada urmatoare. Regia precizeaza ca probele se vor derula progresiv, insa asociatiile de proprietari care doresc amanarea furnizarii agentului termic pentru incalzire pot solicita acest lucru in scris.

Probele la cald ale RADET vor incepe duminica seara, de la ora 22.00, pentru consumatorii din mediul urban din Bucuresti.

"Actiunea se deruleaza progresiv avand in vedere dimensiunile sistemului de termoficare si numarul mare al consumatorilor. Probele la cald se vor desfasura astfel incat, pe masura ce temperatura exterioara scade, toti consumatorii sa beneficieze in conditii normale de furnizarea agentului termic pentru incalzire", precizeaza vineri RADET, printr-un comunicat de presa.

Regia aminteste ca furnizeaza caldura inca de la 1 octombrie, la cerere, spitalelor, scolilor, gradinitelor, caminelor de batrani si altor institutii publice, iar ELCEN a finalizat activitatile de intretinere si reparatii, astfel incat instalatiile sunt pregatite. De asemenea, dispeceratele RADET si echipele de interventie functioneaza permanent.

Asociatiile de proprietari care doresc amanarea furnizarii agentului termic pentru incalzire pot solicita acest lucru in scris la registratura RADET din str. Cavafii Vechi nr. 15, la sectiile de termoficare de sector sau prin e-mail, mai precizeaza Regia.

RADET Bucuresti se afla in insolventa din 2016. Regia administreaza cel mai mare sistem de termoficare din Romania, detinand 43 la suta din piata. Furnizeaza energie termica pentru aproximativ 562.000 de apartamente, reprezentand 8.200 de blocuri de locuinte si aproximativ 300 de imobile, in care traiesc 1,21 milioane locuitori, precum si pentru aproximativ 5.100 de institutii, obiective sociale si agenti economici.

RADET asigura 72 la suta din necesarul de energie termica al Capitalei. Din totalul energiei furizate de Regie, consumul populatiei reprezinta aproximativ 90 la suta.

Vezi si RADET va primi de la Primaria Capitalei subventii de peste 80 de milioane de lei

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News