PSD renunta la micii si berea de 1 mai - Social-democratii merg in azile si orfelinate

Luni, 29 Aprilie 2013, ora 17:37 2589 citiri
Foto:www.easygest.ro

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca va sarbatori 1 Mai prin munca, la o "actiune sociala" impreuna cu ministrul Nicolae Banicioiu si primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, social-democratii luand decizia de a renunta la actiunile cu mici si bere.

Ponta a fost intrebat cum va sarbatori 1 Mai si daca si-a stabilit programul pentru aceasta zi.

"Prin munca sarbatorim ziua de 1 Mai. (...) Eu am o actiune sociala si, sigur, o sa trebuiasca sa aveti si dumneavoastra (jurnalistii - n.red.), impreuna cu domnul Banicioiu si cu primarul de la Sectorul 4, cu domnul Piedone", a raspuns Ponta.

Totodata, purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat ca in acest an nu vor mai fi organizate mitinguri cu mici si bere, ci se va opta pentru actiuni sociale la orfelinate sau aziluri.

"De 1 Mai sarbatorim prin munca, fiecare organizatie de partid, fie de sector sau judeteana, are prevazute actiuni sociale sau de plantare de copaci. Nu vom avea mitinguri cu mici si bere, ci actiuni prin care vrem sa aratam ca suntem alaturi de oameni si ca ne pasa de mediul in care traim", a declarat Ivan.

Dupa venirea lui Victor Ponta la conducerea PSD, petrecerile cu mici si bere din Parcul Izvor organizate de Marian Vanghelie au fost interzise.

In 2012, primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a organizat un concert in Parcul Izvor, dar fara mici si bere. In acest an, in Parcul Izvor nu este programata nicio manifestare.

In 1 Mai 2011, PSD a organizat actiuni de ecologizare in mai multe judete din tara.

In anul 2010, social-democratii au organizat proteste fata de Guvernul Boc. In Capitala au avut loc un mars si un miting, coordonate de Marian Vanghelie, liderul organizatiei de Bucuresti la acea vreme. PSD a organizat atunci mitinguri de protest in toata tara, Victor Ponta participand la marsul de protest de la Lupeni.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News