Urmarile protestelor violente din Bucuresti fata de noile restrictii: 14 oameni au fost arestati preventiv

Duminica, 04 Aprilie 2021, ora 11:09 3649 citiri
14 persoane au fost arestate preventiv dupa protestele din Capitala FOTO Hepta.ro

In urma manifestatiilor violente din Bucuresti, din noaptea de luni spre marti, 18 protestatari au fost retinuti sambata, 3 aprilie, iar 14 dintre ei au fost arestati preventiv pentru 30 de zile duminica, 4 aprilie.

Oamenii au fost ridicati sambata dimineata de acasa, dupa ce au fost perchezitionati de procurori si politisti, care au gasit numeroase probe, inclusive materiale pirotehnice, potrivit Digi24.ro.

"Politia Capitalei, sub coordonarea Parchetului a pus in aplicare 24 de mandate de perchezitie domiciliara in Bucuresti, Ilfov, Giurgiu si Prahova si a pus in aplicare si mai multe mandate de aducere intr-o cauza privind infractiunile din noaptea de 29 spre 30 din zona Piata Unirii", a declarat Diana Sarca, purtator de cuvant al Politiei Capitalei, conform sursei citate.

In noaptea cu pricina au fost raniti 12 jandarmi, au fost distruse trei statii de autobuz si au fost sparte mai multe tonomate din zona Unirii. Pagubele sunt estimate la 32.000 de euro. Au fost date 650 de amenzi, care depasesc 400.000 de lei, si au fost dechise opt dosare penale pentru distrugere.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News