Proiectul Enel City of Energy, din nou la Bucuresti

Vineri, 07 Septembrie 2012, ora 12:29
1707 citiri
Proiectul Enel City of Energy, din nou la Bucuresti
Foto: Facebook

Artistii urbani sunt invitati sa concureze pentru a-si lasa "amprenta" in oras prin pictarea unui post de transformare al Enel.

Proiectul urmareste sa informeze tinerii din mediul urban despre importanta infrastructurii energetice si promoveaza un comportament sigur in ceea ce priveste energia electrica, se arata intr-un comunicat Enel, remis Ziare.com.

Proiectul urmareste sa informeze tinerii din mediul urban despre importanta infrastructurii energetice si promoveaza un comportament sigur in ceea ce priveste energia electrica, conform sursei sitate.

Tinerii isi pot inscrie pe pagina de Facebook Enel Sharing Romania propria viziune propria viziune a modului in care trebuie sa arate un post de transformare al companiei. Inscrierile se pot realiza pana pe 16 septembrie 2012.

Deschiderea concursului marcheaza debutul din acest an al proiectul City of Energy, lansat anul trecut, care urmareste metamorfozarea posturilor de transformare ale Enel in adevarate opere de arta, cu ajutorul tinerilor, a talentului si imaginatiei acestora.

Toate inscrierile pe pagina de Facebook vor trece printr-o preselectie riguroasa si zece artisti vor merge mai departe, in marea finala de duminica, 23 septembrie 2012. Dintre acestia, patru castigatori vor picta peretii unui post de transformare al Enel din Bucuresti si isi vor lasa astfel amprenta artistica asupra orasului. De asemenea, fiecare castigator va primi si un premiu in valoare de 2.000 de lei.

Duminica, 23 septembrie, incepand de la ora 12:00, in Parcul Tineretului, cei zece finalisti ai competitiei online isi vor prezenta maiestria intr-un concurs live. Bucurestenii sunt invitati sa-i admire pe artisti pe parcursul procesului de creatie, intr-un eveniment in care Smiley va sustine si un concert in aer liber.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Enel City of Energy Bucuresti, #Enel pictat post transformare, #post transformare Enel , #Enel